ale jak oni to zbudowali, to ja nie mam zielonego...
przy okazji zakupow na targu trafilem takie oto zjawisko...
183.
Rzodkiewka ;)
jak w opisie - mozna sobie ulzyc i pojezdzic po kaczce jak po kobyle :)
pzdr
Wersja do druku
ale jak oni to zbudowali, to ja nie mam zielonego...
przy okazji zakupow na targu trafilem takie oto zjawisko...
183.
Rzodkiewka ;)
jak w opisie - mozna sobie ulzyc i pojezdzic po kaczce jak po kobyle :)
pzdr
Ostatnie trochę nieostre.
Po ile u was rzodkiewki? :grin:
ejno widok z okna cycusglancus
Fajny widok z ulicy. Widzę, że pozostałe buźki nie gorsze od tej uwiecznionej na zdjeciu :D
A dziewczyna na ostatnim - świetnie nadawałby się na sesję pinup girl (bez urazy) - fajny typ urody, plus obróbka a la lata 50-te.
echhh, zeby tylko chciala... ;) ale to przypadkowo spotkana grajczyni na targu :)
wrzucam zaleglego kolesia z podworka i jedno nowsze. mam troche zaleglosci i wiem, ze pownienem wyciagnac cos lepszego, ale malo czasu ostatnio mam.
Chłopiec z ferajny
i nowizna ;)
wdr@pywaczu
dziekuje za odwiedziny i dobre slowa-te krytyczne jak najbardziej tez :)
pzdr
Chłopak z ferajny od razu mi się spodobał, wyraz tego dałam w alcie :) Fajne zdjęcie, fajny chłopaczek. Jak miałabym oceniać, to chyba gdzieś pomiędzy 4-Świetnie a 5-Doskonale. :)
182 IMHO rządzi, 183 - fajna panna ;-)
Wow wow wow !!! znów ładnie.
Świetny pomysł na kadr :)
Przez długą chwilę, nie mogłem się połapać co to w ogóle jest :grin:
Wydaje mi się, że na niebie są skośne pasy :roll: Może to efekt stemplowania niaba?
faktycznie troche wyczyscilem fragment nieba.
musze zmienic monitor, bo normalnie tego nie widze, dopiero po przyciemnieniu i kontrascie cos sie pokazalo. dzieki za uwage :)
ostatni raz kasuje :)
wiecej juz nie poprawiam-ide spac :)
pzdr
Teraz znacznie lepiej :wink:
Ocena w Galerii :grin:
Hurra! W końcu zobaczyłam, co to jest!:grin:
Przepraszam za mój wybuch radości, ale gapiłam się na tą fotkę chyba z pół godziny, zanim przyszło objawienie! :grin:
Lubię takie frapujące zdjęcia :)
A ja nie wiem co to jest :(
Bufetowa też nie widziałem co to jest, ale po przeczytaniu tytułu oświeciło mnie.
Bombowiec strategiczny b-2
http://pl.wikipedia.org/wiki/Northrop_B-2_Spirit
Grizz zepsułeś zabawę
Wcale nie zepsuł, nigdy w życiu bym na to nie wpadła :D
Właśnie o to chodzi, że zupełnie NIC. Gdyby to jeszcze był jakiś zeppelin... to może, ale nie wyobrażałam sobie, że samolot może mieć taki kształt :oops:
Ten ostatni to tak (nawet z papieru umiem zrobić) ale ten w kształcie klocka z tetrisa do tej pory był dla mnie abstrakcją.
Ileż to człowiek może się nauczyć na forum Olympusa :D
P.S. Syn od razu zidentyfikował obiekt :D
Wyjątkowo podoba mi się zdjęcie 182, urok szczególny na zdjęciu 183 i chłopiec z ferajny. Bombowiec przez chwilę stanowił zagadkę ale dałem radę.
gratuluje tym, co rozpoznali obiekt ;)
bufetowa-nie martw sie- w sumie to dobrze, ze nie znasz sie na bombowcach :)
na deser ujecie bombla z drugiej strony-rownie kosmiczny widok:
187.
Batmobile
Wygląd tej latającej maszyny jest ponad czasowy z każdej strony. Fajny tytuł dobrałeś.
nie da sie ukryc (chyba, ze przed radarem), ze maszyna robi wrazenie. na jutro pozostanie mi ostatnie juz ujecie tej bombonierki. mam nadzieje, ze rowniez bedzie nietypowe dla waszych oczu :)
pzdr
:shock::shock::shock: No nie!
W życiu bym się nie domyślił. Świetne ujęcie :grin:
wyglada jak plemnik...taki wiecie, cyfrowy
Aż mężowi pokazałam tego tetrisa, ale "niestety" - popatrzył, popatrzył i mówi: bombowiec B2. No w życiu bym nie pomyślała, że to w ogóle samolot. Ja obstawiałam jakiś wzór na budynku. :grin:
A ja się przyznam, myślałem, że k@czy robi se jaja - po co te schody pokazuje :grin::grin:
szczerze mowiac, to nie spodziewalem sie, ze ktokolwiek mialby trudnosci z rozpoznaniem tego samolotu... :) ale widocznie przesadzilem z kadrem ;)
na koniec pozegnanie z bombonierka i wariacja na temat. a wlasciwie to odwrotnie :D
i na koniec moje pierwsze zdjecie na tym forum sprzed dwoch i pol roku:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1168927464
dobranoc :)
Ten B52 chyba w każdej pozycji jest jakby nie ziemski. Lecący w dół też sprawia niesamowite wrażenie.
cybernetyczny plemnik z szelmowskim usmieszkiem
:)
no to pozeganlismy plemnika ;)
teraz pora na cos bardziej klasycznego :
188.
...
dziekujac za kometarze i odwiedziny zapraszam do nastepnych :)
Bombowiec bombowy. :lol: Rzeczywiście jest nieziemski. Genialne zestawienie plaskatości z futurystyką. I świetne fotki.
Ostatnie rewelacja!!!
Świetny retro klimat, jak z filmu Pearl Harbor. Bardzo! Do galerii!!!
Za Wanilią :).
Gdyby to był Zero, to mógłbyś mówić, że to kadr z "Pearl Harbor".
Mnie ostatnie zdjęcie nie kojarzy się z wojną a to za sprawą huśtającej się dziewczynki na pierwszym planie, sielskości sceny dopełnia ten archaiczny samolocik i to prawie tak skutecznie, że słyszę jego dźwięczny silnik.
Huśtająca się dziewczynka... ja widziałam tam kobietę z transparentem żegnającym ukochanego, dlatego też zdjęcie zaklasyfikowałabym do tych wojennych.
Ktoś w galerii napisał, że wolałby większą go. Też jestem ciekawa, jak odbierałabym tą fotkę, gdyby postać na pierwszym planie miała więcej szczegółów.