Podobają mi się te kadry :) widać z tematu "molo" da się jeszcze coś ciekawego wyciągnąć .
Pozdrawiam
rumpel
Wersja do druku
Podobają mi się te kadry :) widać z tematu "molo" da się jeszcze coś ciekawego wyciągnąć .
Pozdrawiam
rumpel
Miłe oku są oba te ostatnie obrazki.
Pozdrawiam AP.
Joł taz, miło widzieć Twe zmarzliny (szeroko pojęte) :D
jak w ilosci przemysłowej to i ja spocznę na chwil kilka..
Super kadry zapodałeś :) Aż mi smutno, że nie towarzyszyłam Ci przy tych zdjęciach. A wiesz, że dużo jestem w stanie wytrzymać, więc i ten mróz nie bylby mi straszny :wink:
Bardzo mroźne, zwłaszcza jedynka ujmuje.
drugi kadr świetny...
rumpel
Ramkowe - zamrożone 001 i 002 podoba się, ale 004 podoba się bardziej, pozdrawiam.
Dwa ostatnie piękne. Mielno/Unieście jak mniemam nawet wydaje mi się ze poznaje to zejście na plażę (na końcu promenady?), a to ostatnie to przy kutrach mieleńskich jak mniemam. Ach wróciły mi wspomnienia jak jeszcze mieszkałem w koszałkowie.
Mnie sie podoba cala ta mrozna seria.
Chyba do rybki cos bylo na rozgrzewke :wink:
zimy ciąg dalszy :)
tak se przymarzło, bez mojej ingerencji.
Hmmm....ładne. Ale jak to tak samo przymarzło? gdzie? w Bałtyku tą butelkę moczyłeś?
Fajna wodka z uchem. :grin:
Jolly wiesz jakie było moje zdziwienie.
Historia jest taka:
Włożyłem butelkę do zamrażarki bo była ciepła znaczy nie nadającą się do użytku wewnętrznego, w celu schłodzenia oczywista.
Zasypałem Świerzym lodem z kostkarki, mogę się domyślać, że płyn i butelka oddala ciepło i roztopiła chwilowo kostki lodu które przymarzły tworząc idealny chwytak-polewajło. Wyciągam a tu żal rozlać :)
Opowieść jeszcze lepsza od foty.
Chciałeś się szybko napić, a trzeba było to cudo wcześniej ofocić wyszła wszak konstrukcja lodowo-wodna o niezwykłych i fotogenicznych kształtach.
Mam nadzieję , że mimo wszystko to piękno zniszczyłeś, by zaspokoić potrzebę chwili.
Tym optymistycznym akcentem kończąc.
Pozdrawiam AP.
O ile dobrze pamietam Taz, to kiedys w Polsce sprzedawali 3-litrowe flaszki wodki z uchem (uchwytem), nawet kiedys ktos z mojej rodzinki przywiozl taka do Hiszpanii w srodku lata i myslalam, ze nikt tego nie przezyje...:???:
Oczywiscie twoja mi sie bardziej podoba.:wink:
Dwa ostatnie zimowe krajobrazy- bardzo ładne. Zwłaszcza drugie wciaga głębią kadru- do galerii.
Co do ostatniej wariacji na lód i butelkę to życzę Ci Taztaz żeby się zima szybko skończyła :wink::-P :lol:
SSSerdecznie pozdrawiam :grin:
"Zimne coś" bardzo śmieszne, fajne. Jakby tak coś jeszcze tę butlę "podpicować" (np. wyklarowac ten szron jakimś plomieniem i domrozić), to nic tylko wysłać producentowi :) Może by do jakiej reklamy użyli? ;-)
T.
dla informacji, butla dalej nie ruszona :) będę nad nią pracował fotograficznie:)
Kolejne zimówki Tornado
Powracając do tematu butli z uchwytem : zawartość wyparowała ależ była zimna :)
Mi się widzi środkowe na dole. :) Bardzo klimatyczne.
Przecudne te paliki. Wolę bardziej oszczędne kadry z nimi w roli głównej. Pierwsze byłoby fajniejsze gdyby było więcej góry - paliki ciut giną.
Ależ masz widoki...
To środkowe kojarzy mi się z armią stormtrooperów ;)
A tornado może byłoby bardziej abstrakcyjne bez falochronu na górze kadru?
Cześć Taztaz!
druga i trzecia mniód malyna normalnie. :grin:
Fajne jest na co popatrzeć.