Moi Mili dzięki za opinie i odwiedziny :)
teraz zmiana klimatów.
Wersja do druku
Moi Mili dzięki za opinie i odwiedziny :)
teraz zmiana klimatów.
pierwsze przyjemne, najlepsze:) trzecie tez jest calkiem fajne
Dla mnie zdecydowanie trzecie, ma coś w sobie :)
trójeczka to mój faworyt. Bardzo ładne kolorki i kompozycja
pzdr
igorra, taka wizja mnie naszla co do tego pierwszego:wink:
Trzecie zdjęcie no no.
Jak dla mnie jedyneczka oraz trojeczka...
1 i 3 naturanie piękne, na 2 ostrość za blisko. Pozdrawiam
Dzięki za odwiedziny i opinie, ciesze się, że się podoba :mrgreen:
tomashhh Twoja wersja też jest OK nadaje grozy :)
Dla mnie tez 3 najbardziej udana.
Tomashhh, Twoja wizja za bardzo pojechana. Wypastwiles sie wacpan nad tym niebem :wink::twisted:
sub. smoliste 7mg./papieros. nikotyna 0,6mg. /papieros. tlenek wegla 9mg./papieros :-P
hmmmmm :grin:
Trójka chyba lepsza od jedynki :roll:
Pomysł Tomashhha niezły, choć lekko pojechany :grin:
Niebo dużo za ciemne w stosunku do pola. Gdyby jednak trochę umiaru lub pokombinować przy niebie z pseudo-HDRem. Warto chmury na niebie podkreślić, szczególnie na trójce.
Ładne plenery i przyjemne dla oka przestrzenie. Środkowe 191 nie bardzo dlatego, że brak ostrości jest zbyt widoczny i porwisty wiatr okazał sie szybszy od migawki. Na ostatnim widać, że bardzo fajnie świeciło zza chmur słoneczko i myślę, że poczekałaś trochę na cienistą plame na pierwszym planie ale po prostu nie miałaś szczęścia bo jak widać w dalszym planie fajnie sie ułożyło.
Z ostatniej serii 1 i 3 bardzo ciekawe ... za 3 tyg wracam do Polski na urlop i już się nie mogę doczekać tych krajobrazów ehhh....
Ostatnie landszafty b. fajne, choć ingerencja w niebo na ostatnim duskfalifikuje fotę jako dobrą.
Dzięki za opinie :wink: Teraz coś z wakacji nad morzem.... :grin:
Jedynka, czworka oraz piatka jak mialbym wybierac.
Szanowna Pani jedynka ułłłłłłłłłłłłła
Z ostatniej serii to najbardziej wpada w oko zdjęcie 197 z zawartą sytuacją i abstynenckim przesłaniem oraz jako przywitanie z morzem zdjęcie 199. Zdjęcie 198 jest takie bez kontrastu i jakby wyblakłe przez to malo ciekawe. Pozostałe przyjemne nadmorskie widoczki.
Zachód, oczywiście. :) Uwielbiam zachody, może nie "wszystkie", ale te ładne.
Do tego stójka i, pewnie nietypowo, ten wyblakły facecik na następnym. Taki jest niedzisiejszy.
Tegoroczne te fotki? Chyba nie?
Dzięki za odwiedziny, fajnie że możecie "coś" wybrać :grin: :wink:
Ehhmm facet jest wyblakły bo na tych rzeźbach na stole były przepały i jak dodałam kontrastu to strasznie świeciły więc zrobiłam tak na wyblakło :roll: :wink:
Fotki z lipca 2009 :wink:
a teraz fotki reportażowe z ostatniej chwili ....
PS. to moje pierwsze zmagania z reportażem także rady i poprawki mile widziane :grin:
Pierwsza najfajniejsza. Parasolki świetnie wyglądają, jakby się uginały od ciężaru wody.
Dla mnie też 1 ale i 3 fajne :grin:
Poza wszystkim to Ty biedna byłaś moknąc na deszczu...z tego co widać lało jak z cebra :!:
Jak dla mnie trojka z calej serii...Samochod zlapany w deszczu...Tyl samochodu ciekawie uchwycony jak zjezdza...
Dzięki:!: Leje, leje podtopienia i ma lać :|
Jeszcze pójdę w plenerek ale tak po pół godziny zmokłam że.....na dzisiaj dość
Nie znam się na reportażu ale bardzo urzekło mnie zdjęcie nr1 "parasolki "ładnie się wstrzeliłaś ,widać ruch i paskudną pogodę
Mokra wrzutka ;)
fajny reportażyk :)
pzdr
bardzo fajna jest dwójeczka. Fajny kadr, fajna kompozycja z krawężnikiem.
Mój faworyt z ostatniej wrzutki :)
Widzę że nie oszczędzasz sprzętu :)
pzdr
T.
widze ze warto bylo sie poswiecic z Twojej strony Igorra i umoknąć, bo wyszlo dobrze, a najlepiej 1 i 4 MSZ :grin:
Trzy i pięc mi pasują.
Fajnie przedstawiona ulewna aura. Tak na żywo bez udziwnień myślę, że trafia do odbiorcy.
DZIĘKI :!: :wink:
No zmokłam i potem chora byłam :???:
No to teraz troszkę słońca i sportu :wink:
Z mokrej wrzuty, to najbadziej podoba mi sie nr 2. Takie... prawdziwe, nic to, ze deszcz - z psem trza wyjsc. Widac fajna taka jakby normalnosc sytuacji, brak napiecia w osobie wlasciciela pieska - po prostu spacer z pupilem, a kazda pogoda dobra :)
Thomasso
Ostatnie w plażówce fajne.
Piłka plażowa to bardzo dynamiczna gra i bardzo trudno zrobić fajne fotki a Tobie się udało :grin: Podobają mi się one, te wszystkie. A nie masz jakiś zbliżeń co by i męską cześć widowni połechtać :-P