Pecha mieli też Niemcy.Cytat:
Zamieszczone przez qbic
TUTAJ jest zestawienie- zgłoszono 17 sztuk walniętych i 45 dobrych. Na 17 sztuk aż 15 ma "8" jako czwarta cyfrę od końca.
Wersja do druku
Pecha mieli też Niemcy.Cytat:
Zamieszczone przez qbic
TUTAJ jest zestawienie- zgłoszono 17 sztuk walniętych i 45 dobrych. Na 17 sztuk aż 15 ma "8" jako czwarta cyfrę od końca.
Jezeli fktycznie problem dotyczy jednej serii, to bym sie nie martwila o Olympusa ;) To tylko maszyny, proces produkcji obiektywu to dluuuga droga i wystarczy, ze jeden element nawali... IMHO pewnie ludzie i tak wadliwe szkla do Olka wysylaja albo do sklepu, wiec pewnie nastapi samoistna wymiana i wszystko ucichnie ;) No, ale pozyjemy zobaczymy ;)
Może jeszcze nie zdiagnozowali przyczyny ;)
Niefortunne jest to, ze zdarzyło sie to "na wejściu".
Szkiełko wchodzi dopiero na rynek a tu wtopa.
Żeby tylko nie przylgnęła do niego etykietka "wadliwego" bo ciężko takie cos odkręcić.
Tak wiem. Andrzej brał swojego na zapych, aż zdechł całkowicie :mrgreen: Kiedy rynek doczeka się 50-200 SWD? Zobaczymy czy problem dotyczy tylko 12-60 SWD :roll:Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
A może one działają ale AF jest tak szybki i cichy, że niektórzy tego nie zauważyli?
A ja myślę, że to raczej lepiej jak na "wejściu" - łatwiej wybaczyć i zrozumieć :)Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
i jeszcze jedno - takie mam wrażenie, że wiecej osób martwi się o mojego 12-60mm bardziej niż ja sam :mrgreen:
nie dajmy się zwariować....
Jak tak sobie czytam ten wątek to niezła jazda jest z tym 12-60 .Utwierdza mnie to w przekonaniu że moim kolejnym zakupem będzie 14-54
Znacznie lepiej jak cos pada na wejsciu niz po paru miesiącach uzywania!Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
Wiadome jest, ze nowosci się bez musu nie kupuje ;p bo zawsze jakies babole wyskakują.