O kurde, 87 mi się bardzo podoba. Nawet mimo wypalonego nieba jest świetne.
Wersja do druku
O kurde, 87 mi się bardzo podoba. Nawet mimo wypalonego nieba jest świetne.
Kurcze, a ja niestety się nie zachwycam. Zdjęcia krajobrazowe muszą mieć obowiązkowo odpowiednie światło. Nie wystarczy ciekawe miejsce bez światełka efektu nie będzie. Cała seria od 84 do 88 jest tego przykładem, może z wyjątkiem 84. Skalne miasto tym bardziej wymagające, bo nawet jeśli niedaleko jest pięknie, to w labiryncie skalnym światła jak na lekarstwo.
Sam jakieś 18 lat temu byłem zafascynowany Błędnymi Skałami, zrobiłem tam 4 rolki średniego formatu (48 zdjęć). Żadnym się nie pochwaliłem, bo niestety wszystkie były kompletnie płaskie przez brak odpowiedniego światła...
Pozdr
Zgadzam sie bez swiatla efektu nie bedzie, ale jak przedstawic takie fajne miejsca jak tam swiatla nie ma :-)
Jednym moze sie podobac a drugim nie :-)
Tu się zgadzam. I z pierwszym zdaniem i z drugim. :)
Pokazanie niektórych miejsc inaczej (lepiej) niż zdjęcia z przewodników to duże wyzwanie. Często niemożliwe, jeśli jest się na miejscu tylko kilka godzin. Mam całą listę miejsc, gdzie byłym i wiem, że chcę wrócić o odpowiedniej porze roku, dnia, itp. żeby zrobić mega foty ;)
Możliwe, że jestem bardzo wymagający :) : Widziałbym to miejsce owszem, bez słońca, ale we mgle.
Pozdr
Jakbyś mi to z ust wyjął :D
Chyba nie tak :shock:
:mrgreen:
Adrspach...
89.
Załącznik 136598
Widze szum w glowie.