Odp: Gniot idealny - konkurs
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Apzet, też trochę się w tym gubię ;), niemniej jednak, jak tak dalej pójdzie, to nasze forum gniotem będzie stało ;).
Tak mi się nasunęło, patrząc na frekwencję w DITlach i poprawkach, i tutaj :???:.
Obejrzałem Twój i mowę mi odjęło...
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Obejrzałem Twój i mowę mi odjęło...
Kawałek na wpół nagiego damskiego ciała i faceci szaleją :D Jak Wam niewiele do szczęścia potrzeba ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Kawałek na wpół nagiego damskiego ciała i faceci szaleją :D Jak Wam niewiele do szczęścia potrzeba ;)
Skoro Ty to nazywasz szczęściem :shock::mrgreen:
No co, na kacu byłem :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Taka konstrukcja, wystarczy trochę kształtu, jak rozpylisz dodatkowo trochę ferromonów, to bedą sie zajmować z pasją choćby kamiennym lub drewnianym wyobrażeniem kobiety....
Coś o tym wiem z obserwacji - od kilkudzięsięciu lat pracuję w nadzorze w Stacji Unasieniania...Zwierząt.
Czas na głosowanie i może jakieś wnioski ?
Zatem głosujmy. Które z załączonych w wątkowej galerii zdjęć jest Waszym zdaniem największym gniotem?
Saboor robi ankietę, zapraszam do pierwszego postu.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Zatem głosujmy. Które z załączonych w wątkowej galerii zdjęć jest Waszym zdaniem największym gniotem?
Saboor robi ankietę, zapraszam do pierwszego postu.
Galeria już przestawiona w tryb głosowania. Jeszcze tylko zmianka w poście i jazda! :-D
czy mogę oddać tylko 1 głos?