Podrzucam kilka fotek z mojego reportażu razem z zagadką :) ZA KOGO SĄ PRZEBRANI CI ARTYŚCI?
95.96.
Wersja do druku
Podrzucam kilka fotek z mojego reportażu razem z zagadką :) ZA KOGO SĄ PRZEBRANI CI ARTYŚCI?
95.96.
Kiedy? Usunałeś zdjęcie z wątka / serwera - jakiś powód?
Reportaż (raczej set zdjęć) z wizyty prezydenta - dobrze czujesz, bo dużo zdjęć, które mówią to samo.
Pierwsze i ostatnie dobre, a potem mogłeś zostawić max jedno z tego przechodzenia się urzędującego prezydenta w tłumie.
Set zdjęć ze szkoły - z tych wybieram pierwsze za kolorystykę, ostatnie za kadr.
Zdjęcia z reportażu (?? - czy naprawdę to reportaż - gdzież ci on?) - z zagadką - dobrze naświetlone.
Intencje odtwórców - któż to - można przeczytać, dzięki strojom. Na pierwszym to coś z przodu to drabina?
pozdrawiam,
Dzięki za odpowiedź Sawa :) Nic nie usuwałem z serwera, chyba że przez przypadek. Jak będę miał dostęp do komputera to to poprawie.
Ten reportaż to w sumie trochę słowo na wyrost bo wyszły mi ładne zdjęcia zamiast historii... 95, 96, 73, 74, 72 to jedno wydarzenie :) grupa w której fotografuje organizuje wystawę więc nie mogę pokazać wszystkiego przed 30 kwietnia - tym razem data jest ustalona.
Na 95 w lewym dolnym rogu jest kawałek krzesła. I od razu podpowiem, to dwa polskie zespoły które były razem na koncercie w latach 80, razem z wieloma innymi artystami.
95 - Abba, tylko nie wiem, którzy robią za facetów... ;)
Pudło :) ale interpretacja niezła
Więc zdradzam całą tajemnicę :) fotografowałem Opole 80, czyli koncert chełmskich artystów stylizowany na tą imprezę. Co do zagadki to na zdjęciach jest zespół Vox i wokalista Dżem.
97.98.99.100.101.102.103.104.105.106.107.108.109.
Cześć,
Fajne wydarzenie, pewnie mnóstwo zabawy dało odtwórcom.
101 fajny kadr.Kilka innych też fajnych.
pozdrawiam,
robs
Wracam :) Po miesiącu zmagania się z maturą i remontem w końcu mam czas na zdjęcia.
110.111.112.113.114.115.116.117.
106 fajny bardzo fajny kadr. Reszta też. O i garowe świetne.! Pozdr
ta jest 106 i 107 najlepsze IMO :)