Odp: e-system reaktywacja
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
sam sens wypowiedzi jest wart gorsza ale piszesz to z pogardą dal tych którzy kochają fotografię analogową... to jakby muzyk grający na syntezatorze śmiał się z Mocarta... po co go grać na klawesynie skoro można na Korgu...
Oj oj, nie to mialem na mysli.
Kontrowalem tylko jedna z wypowiedzi gdzie sprzet zostal zmarginalizowany i zepchniety w szary kat, cholubiac przy tym li tylko inwencje artysty.
pozdro
szczerze to zdecydowanie wolę sfoografowaną ważkę analogiem niż kwadratowy kadr z winietą i ziarnem robiony D700 ;-) zresztą sam miałem kiedyś taką zajawkę ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
szczerze to zdecydowanie wolę sfoografowaną ważkę analogiem niż kwadratowy kadr z winietą i ziarnem robiony D700 ;-) zresztą sam miałem kiedyś taką zajawkę ;-)
Ja wlasnie mam odwrotnie, nie ta jakosc, nie ten detal, nie ten kolor i nie te skale do uzyskania.
Jak ktos ma winiete na d700 to IMHO: warsztatu i treningow brakuje...
pozdro
zaraz podeślę Ci coś... poczekaj! uśmiejesz się po pachy...
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
sam sens wypowiedzi jest wart gorsza ale piszesz to z pogardą dal tych którzy kochają fotografię analogową... to jakby muzyk grający na syntezatorze śmiał się z Mocarta... po co go grać na klawesynie skoro można na Korgu...
Bardzo dobry przyklad. Uwazasz, ze gdyby Mozart zyl dzisiaj to by gral na analogowych instrumentach i bohatersko olewal technike cyfrowa?
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
heheheheh
;)
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
darkelf
Bardzo dobry przyklad. Uwazasz, ze gdyby Mozart zyl dzisiaj to by gral na analogowych instrumentach i bohatersko olewal technike cyfrowa?
Jasne ... a w trakcie konkursów Chopinowskich pianiści posuwają na elektronicznych keyboardach ....
nyny, kup sobie
a nagrodę World Press Photo masz natychmiast w kieszeni :lol: ....
... tylko uważaj z nią na bagienkach, bo szkoda by było takiego foto talentu.
Cytat:
Zamieszczone przez
darkelf
akurat znając jego wybryki pewno stworzyłby własny instrument... olałby to co jest na rynku :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tymczasowy_
nyny, kup sobie
a nagrodę World Press Photo masz natychmiast w kieszeni :lol: ....
Kolejny raz dajesz popis swojej ignorancji.
Ta lufa nie jest przeznaczona do fotoprzyrodniczej...
Cytat:
Zamieszczone przez
tymczasowy_
... tylko uważaj z nią na bagienkach, bo szkoda by było takiego foto talentu.
Mam plywadelko wiec sie zbytnio nie przejmuje, to raz.
Dwa, ryzyko utopienia jest wliczone w to hobby, nie raz nie dwa sie zdarzylo utopic rozne rzeczy i jakos z tego powodu nie dramatyzuje...
pozdro