Odp: analiza popRAWkowych mistrzów
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Nie mogę uwierzyć, że w zwykłym konkursie, bez nagród, medali itp. trzeba bawić się w jakieś zabezpieczenia przed nieuczciwymi zagraniami. Obawy o podglądanie, wyśmiewanie... Myślałam, że wystarczy po prostu spróbować jak najlepiej wywołać czyjegoś nieudanego rawa... :roll:
Thomasso, tu nie ma co "szczelać focha" ino trzeba wziąć i pokazać jak się bawią dorośli ludzie. Jak śpiewał mistrz - "Róbmy swoje" ;)
P.S. Sorki że tak się tu wcinam nie biorąc udziału w edycjach ale kibicuję zabawie, bo fajna jest. Jak mnie dalej będziecie wkurzać, sama coś wrzucę.
Aga, wcinaj się jak najbardziej! Dobrze myślałaś i myśl-rób tak dalej takie jest założenie popRAWki i tego będziemy się trzymać
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Zgadzam się z Tobą.
Fajnie!
Trochę powiewu świeżego i trzeźwego zamysłu! :-D
Bo na złe toru dysputa schodzi.
Dzięki dziewczyny!
---------- Post dodany o 14:30 ---------- Poprzedni post był o 14:29 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Ale nie będziesz się wyśmiewał? ;)
Będziem rżeć jak dwulatki :mrgreen:
---------- Post dodany o 14:34 ---------- Poprzedni post był o 14:30 ----------
A gadajcie co chcecie i tak moja była najlepsza!
Nawet komplementa złapałem: "Saboor ale ona przecież jeszcze żyje, a ty jej post motram"
Wymiękacie. I tyle.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Ale nie będziesz się wyśmiewał? ;)
A dzie tam... :cool:
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Jak mnie dalej będziecie wkurzać, sama coś wrzucę.
Obiecanki cacanki
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Zgadzam się z Tobą.
A ja bardziej,o.:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
darkelf
taka mała sugestia.... być może obróbki powinna zbierać jedna osoba a następnie opublikować je wszystkie bez informacji o twórcach za to z numerami
Czytam i czytam.. A to mi się spodobało... ja mogę zbierać chętnych, numerować i za flaszkę później mówić who is who..... :mrgreen: niech se chłopaki używają.. A co!
A "poważnie" to z godnie z nazwą wątku proszę o zanalizowanie mnie jako dwukrotnego miszcza poprawki. :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Czytam i czytam.. A to mi się spodobało... ja mogę zbierać chętnych, numerować i za flaszkę później mówić who is who..... :mrgreen: niech se chłopaki używają.. A co!
A "poważnie" to z godnie z nazwą wątku proszę o zanalizowanie mnie jako dwukrotnego miszcza poprawki. :roll:
To się wrzuć :-D fota z poprawki+twoja obróbka.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Kurde,mnie sie przypomnialo,ze tez jakas wygralem.Pewnie jestem "podmiszcz" teraz.Ty jak juz masz dwie to nawet "ogniomiszcz" jestes.
Bede Ci mowic Kaleń:mrgreen::-P
he he .. ale śmieszne.. :???: "ogniomiszcz" chyba gniotomiszcz..:mrgreen:
To jak 3 wygrane, to: paszkwilarz?
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
he he .. ale śmieszne.. :???: "ogniomiszcz" chyba gniotomiszcz..:mrgreen:
Kaleń-nie bądź taki skromny.Net i gogle wiedza dużo.
No to mi zadał........kto i co wie:shock: TW nie byłem, ale reszta......