z bagiennych 2 BW a z koloru 5 i 6...kwitnąca gałązka w BW też przyjemna, nie sądziłem że kwiaty będą tak ładnie wyglądać.Pani z pieskiem na bardzo...mimo że reklamowe jak mówisz...
Wersja do druku
z bagiennych 2 BW a z koloru 5 i 6...kwitnąca gałązka w BW też przyjemna, nie sądziłem że kwiaty będą tak ładnie wyglądać.Pani z pieskiem na bardzo...mimo że reklamowe jak mówisz...
dwa pstryki z ostatniego psiego spaceru - tym razem okolice parku w Natolinie. przez sekunde bylo calkiem fajne swiatelko i zmusilem swoje dziewczyny do lazenia po lace. nic genialnego, ale wrzucam:)
1, 2
ponizej kilka strzalow z wczorajszego nadwislanskiego wschodu slonca, ktory delikatnie mowiac byl raczej slaby. trudno co robic, wstalem sobie. jutro znowu zaliczam rowerem Kampinos. jak "cos ciekawego" ustrzele to zapewne wrzuce na forum:)
3,4,5,6,7,8
wrzucam zdjecia z "wycieczki rowerowej" Dabrowa -> Sierakow -> Cmentarz w Palmirach (zielony szlak) -> Dabrowa (czerwony szlak). tym razem kleszcze nas nie atakowaly, ale komarow jest wiecej niz tlenu w powietrzu. wyszlo troszke ponad 50km po piachu i bagnach. fajnie bylo:)
1,2,3,4,5 (1 i 3 OM 135mm f2.8, reszta ZD14-54)
najogólniej rzecz ujmując kolory zdecydowanie bardziej mi się podobają niż B&W
wrzucam pstryki z ostatniej rodzinnej imprezy. znowu BW, ale jakos lubie :). pierwsze zrobilem ZD 9-18mm, pozostale dwa 14-54
1,2,3