Odp: Kilka zdjęć z moich zbiorów
Fajne w klimacie. A gdzie się Sołdek podział ? Jeszcze na wakacjach był :)
ok Gdańsk ładny ale balans bieli zwalony niestety
IMHO przy oświetleniu ulicznymi latarniami tak to właśnie wygląda, jakby miało żółtaczkę ;)
Można popawić ale, wydaje mi się, że to już nie będzie to samo zdjęcie tego samego miejsca...
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
winnetou
IMHO przy oświetleniu ulicznymi latarniami tak to właśnie wygląda, jakby miało żółtaczkę ;)
Można popawić ale, wydaje mi się, że to już nie będzie to samo zdjęcie tego samego miejsca...
..........że niby co?????? to ja mam coś ze wzrokiem chyba --- bo u mnie to tak wygląda :
Załącznik 57512
Załącznik 57511
@iszi - doobre :-B Piwo się należy ;)
Chociaż osobiście wybrałbym coś pośrodku i chyba minimalnie za mocno podostrzone - ale ja się nie znam
Cytat:
Zamieszczone przez
winnetou
Szczególnie, jeśli się wierzy w automatykę. Balans można ustawić ręcznie (na pewno będzie lepiej) a potem ew. poprawić , wywołując raw-a.
Cytat:
Zamieszczone przez
winnetou
Jasne,po co poprawiac.Zone tez gon jak sie rano uczesze,umyje,oko podmaluje.Przecie to juz nie zona,calkiem inaczej wygladala jak sie budzila.Taraz jakas taka obca,inna po tej porannej toalecie sie wydaje.
Nie mówię żeby nie poprawiać w ogóle - ale nie za ostro ;)
A żony na szczęście jeszcze nie mam :P
Cytat:
Zamieszczone przez
winnetou
Nie mówię żeby nie poprawiać w ogóle - ale nie za ostro ;)
A żony na szczęście jeszcze nie mam :P
To pamietaj,ze to za czym po miescie ganiasz to tak naprawde calkiem inaczej wyglada.
I te fotki co sie podobaja naprawde to tez byly inne.
Cytat:
Zamieszczone przez
iszi
..........że niby co?????? to ja mam coś ze wzrokiem chyba --- bo u mnie to tak wygląda :
Załącznik 57511 To fakt, że nie ustawiałem balansu bieli, robiłem na auto i żałuję że nie robiłem w RAW-ach. Twoja wersja mi się podoba. Ostro i fajny kontrast tylko jakoś za zielono. Trochę mi ten odcień nie odpowiada.