Fajnie się ogląda fotki tym bardziej, ze 28 stycznia oczekuje na swojego bobasa:) Ostatnie fotki bardzo dobre, lekko bym wyostrzył. Z ostatniej wrzutki najbardziej mi się spodobało w 1 i 2 :)
Wersja do druku
Fajnie się ogląda fotki tym bardziej, ze 28 stycznia oczekuje na swojego bobasa:) Ostatnie fotki bardzo dobre, lekko bym wyostrzył. Z ostatniej wrzutki najbardziej mi się spodobało w 1 i 2 :)
Zdjęcie w koszyku dla mnie super..
Natomiast jakby moja mam w dzieciństwie zrobiła mi zdjęcie w takim czymś sowopodobnym na głowie to po pierwsze też bym się darł a po drugie jakbym podrósł miałbym do niej słuszne pretensje...
Czemu robicie z dzieci takie widowisko??? To zdjęcie czapeczki od cioci czy zdjęcie dziecka.....
Sugerujesz aby autorka zdjęć kupiła dziecku czarną czapkę, czarny szalik? Ja osobiście nie widzę nic złego, wręcz przeciwnie.. Dzieciaki fajnie wyglądają w kolorowych ubrankach, wesołych, zabawnych itp.. Ja osobiście jakbym zobaczył swoje zdjęcia w takich śmiesznych czapach to bym jeszcze podziękował rodzicom. Krakman - przejrzałeś wszystkie foty z dzieciństwa? Może jest jakieś jedno, za które możesz mieć "słuszne" pretensje? :)
Podrosnie i wezyk od kroplowki zacisnie,i bedzie sowopodobny:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Czapeczka byla na zyczenie mamy tego dziecka:) Skoro chciala to czemu nie? Ja nie posiadam takich akcesoriow:)
W takim razie moze te zdjecia beda lepsze???
Załącznik 79596Załącznik 79597
Bardzo fajne zdjęcia, szczególnie to z ramką. podoba mi się stonowana kolorystyka, o którą zadbałaś. Pozdrawiam i czekam na kolejne wrzutki.