Odp: M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6
Prawda Ci to jest, oj prawda ;) Należy aktywnie podziałać na forum, pisać posty, wstawiać fotki, wstąpić do zakonu OlyJedi i wtedy można z korzystnych warunków korzystać. Po szczegóły odsyłam do Administracji, o ile sama już wie jak teraz wstępowanie do zakonu wygląda :)
To ja mam pytanie - mam nadzieję że nie będzie ono złamaniem regulaminu - ile kosztowałby rzeczony obiektyw w programie dla OlyJedi? Może ktoś z Wojowników użyczyłby mi swej mocy i pomógł mi się uzbroić :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
To ja mam pytanie - mam nadzieję że nie będzie ono złamaniem regulaminu - ile kosztowałby rzeczony obiektyw w programie dla OlyJedi? Może ktoś z Wojowników użyczyłby mi swej mocy i pomógł mi się uzbroić :)
Ot, i Han Solo się znalazł ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Tajemnica kurna!:) nik CI nie powie, bo ze zakonu wyklna:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Prawda Ci to jest, oj prawda ;) Należy aktywnie podziałać na forum, pisać posty, wstawiać fotki, wstąpić do zakonu OlyJedi i wtedy można z korzystnych warunków korzystać. Po szczegóły odsyłam do Administracji, o ile sama już wie jak teraz wstępowanie do zakonu wygląda :)
Zapomniałeś dodać, że po wstąpieniu do zakonu przez najbliższe 6 lat zabrania się korzystania z innego systemu niż 4/3, m 4/3 :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
slawek
Zapomniałeś dodać, że po wstąpieniu do zakonu przez najbliższe 6 lat zabrania się korzystania z innego systemu niż 4/3, m 4/3 :wink:
przecież to oczywiste, inaczej szmoc słabnie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Dzień dobry :)
To na początek bo to mój pierwszy wpis tutaj, choć forum przeglądam już jakiś czas...
Wracając do tematu czyli mZD ED 9-18 - czy można to szkiełko gdzieś w dobrej cenie kupić? czytałem na optycznych że Olympus "wpiera" to forum i czasami umożliwia korzystne zakupy. Prawda to czy plotka? a jeśli prawda to jak to działa?
pozdrawiam
To szkiełko można kupić w bardzo dobrej cenie w Olyjedi a czasem w jeszcze lepszej na allegro. Miesiąc temu poszło za 1200, niestety nie miałem kasy:-x. Ostatnio zakończyła się aukcja gdzie nie było chętnych, skontaktowałem się ze sprzedawcą i właśnie idzie do mnie m.zd 9-18 z 23 miesiącami gwarancji za cenę lepszą niż w naszym programie. Trzeba być czujnym :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
To szkiełko można kupić w bardzo dobrej cenie w Olyjedi a czasem w jeszcze lepszej na allegro. :wink:
Ale mnie interesuje tylko zakup ze sklepu (wicie, rozumicie - faktura, te sprawy) PEN ze swoją kompaktowością jest cudowny gdy na szybko w firmie jakąś fotodokumentację trzeba zrobić. Tyle że szerokości mi ostatnio okrutnie brakuje. Ale nic to, poczekam, pieniądze odłożone więc jak się gdzieś jakaś promocja trafi to będzie jak znalazł a na razie będę sobie radził tak jak do tej pory.
pozdrowienia
Informowanie o cenach klubowiczów poza programem nie jest w niczyim interesie. Wszak to program, który jest profitem dla aktywnych. Mogę jedynie zaprosić do uczestnictwa w dyskusjach i akcjach organizowanych na forum. Za aktywność spływają punkty na konto forumowicza. Zgromadzenie ich w odpowiedniej ilości powoduje wejście do OlyJedi. Oczywiście nie promujemy aktywności dla samej aktywności, bo to się mija z celem i można minusa przy okazji wyłapać. Jednak nie jest to też zwykły sklep, który z góry daje upusty za samo zarejestrowanie się na forum.
Przyznaje się , miesiąc temu ten za 1200 wpadł w me ręce hehe ;)