15 załącznik(ów)
Odp: klikochlaśnięte wyfociny [Sawa]
Super zdjęcia.
28, 29 są ekstra.
fajnie sie oglada cala relacje , praktycznie kazde zdjecie z seri dobre a niektore wrecz zajebiste , pozdr serdeczne
Tu fotki świetne, na TWA jeszcze lepsze. :)
Tak jak lubię, z kontekstem, wieloplanowo, interesująco.
Jeszcze tylko wyrób sobie nawyk przymykania bardziej przysłony :wink:
Zdjęcia z Jarocina robią wrażenie, są żywe, różnorodne, penetrujące, wnikające, przenikające, opowiadające, z kompozycją, oczywiste i domyślne. Reportersko gorące.
Fotka nr 4 wpadła mi w oko, wwierciła się w wyobraźnię przeciwstawność sprzedającej pani z butelką (może cydru), która rutynowo skupia się w oczekiwaniu na zapłatę i oryginalnie wystylizowanego prawego nabywcy, przybysza z innej sfery duchowej.
Spodobała mi się fotka nr 3 - pan z rowerkiem udzielający wywiadu. Świetna mina gościa, wyrazista gestykulacja, poszukiwanie odpowiedniego słowa i to pole ze zbożem i nadnaturalny sześcian sceny rockowej w tle .
Fotki z koncertu jazzowego prześwietne, wypracowane, dyskretne, pyszniące się światłocieniem.
Pzdr, TJ
Bardzo fajna relacja. 16 i 21 oraz to ostatnie ;) najbardziej zapadają w pamięć.
Wow, bardzo dziękuję, po tym, jak 'żywiłem się' wrażeniami podczas wyzwalanej migawki, tak teraz swoimi komentarzami daliście mi się posilić się 'unikalną strawą', jaką jest akceptacja grupy docelowej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Sawa
Zdaję sobie sprawę, że zdjęć ilościowo jest zbyt wiele, zawsze mam problem z selekcją ;/ i tym razem nie jest inaczej...
Źle mnie zrozumiałeś ;) Tu akurat świetnie się to ogląda jako całość. Nie jest nudno. Się dzieje. Miałabym dylemat wybierając jakieś jedno zdjęcie do Fotografii Miesiąca. To musiałby być konkurs Wrzutka Miesiąca :D