Kolejna fota zrobiona dziś. HDR z jednego Rawa, mam nadzieję że nie przegiołem. I jeszcze w PSie dodałem winietę - bardzo lubię winietę.
176 (ale nawaliłem w swoim wątku fot :roll: :roll: :roll: )
Wersja do druku
Kolejna fota zrobiona dziś. HDR z jednego Rawa, mam nadzieję że nie przegiołem. I jeszcze w PSie dodałem winietę - bardzo lubię winietę.
176 (ale nawaliłem w swoim wątku fot :roll: :roll: :roll: )
Witam
Znasz się na rzeczy ;) - fotka bardzo kontrowersyjna i kontrastowa - za pewne o to Tobie chodziło.
pzdr
jakieś smutne te zwierzaki
A z czego się mają cieszyć? Byłeś Robin w Zoo jako dorosły? To bardzo ponure miejsce. Ja tam chodzę czasem z moimi dzieciakami. Dzieci na szczęście mają zdolność niedostrzegania krat...Cytat:
Zamieszczone przez robin102
... Reportaż z krakowskiego ZOO pt. "Uwięzieni".
Czasami bywam w tym ZOO, kto tam był to widział te smutne oczy ( na szczęście mój E500 jeszcze tego nie widział).
Rafał nie jestem pewien czy troszkę przypadkiem nie upiększyłeś poprzez b&w, w kolorach na pewno było by brzydziej.
nie wcale, zakonnice maja w zwyczaju swiecic :? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Gary, to nazywa się aureola. Na religię nie chodziłeś? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez gary
A tera takie cóś:
177
u pana na lawce: z buzia z wypalonymi szczegolami juz nie dalo sie nic zrobic (nie bedziesz przeciez malowal, co nie?) a przyciemnienie po calosci dalo co dalo.. efekt spadajacego zelazka..
a siostrzyczka w aureoli tu akurat nie przeszkadza. bo wogole pojawila sie na tym zdjeciu 'z innej bajki'. tu pannica w bieliznie, a tam london. ]
zwierzaki bardzo udane. 170 bardzo smieszne. 172 bardzo smutne.
Śnięty gościu jest BDB, zachowaj tą fotkę do nowego konkursiku . Mam zamiar zaproponować temat SEN - każdy pewnie ma dużo fotek śpiących ludzi.
Zakonnica ??? hmmm zajefajna.