-
Wracając do pierwszego zdjęcia to dł. ogniskowej 17mm wg Exifa, więc to prawie szeroki kąt, zoomu niewiele, go powinna obejmować całość kadru.
@Martha
Jeśli masz czas i ochotę to możnaby się gdzieś spotkać na moment i porównać działanie mojego C-765 i Twego C-760. Myślę, że w takiej sytuacji będzie wiadomo co jest grane... Jakby co to prawdopodobnie do 13 maja jestem w Gdańsku, potem (na tydzień, góra dwa) wyjeżdżam.
Pozdrawiam
-
Witam
wiem, że trochę dawno było, ale chciałbym wrócić do zdjęcia motoru. Z tego co widzę ten motocykl jechał, nie lepiej było kadrować go w ruchu, podążając za nim z obiektywem, chyba że był tak krótki czas naświetlania, teraz wygląda jakby podparł go ktoś kijem żeby się nie przewrócił a tak byłoby widać dynamikę na zdjęciu jeśli tło byłoby w ruchu.
-
o kurde, ale propozycje marta od shadowa dostalas... :)
ale naprawde mi sie wydaje ze to nie jest wina aparatu a fotografa.. pozdrawiam...
-
@No-shadow Kick:
jestem za spotkaniem. zgdamy sie na PW :D
-
@bodek:
motor był prawie w bezruchu :) bo jadący dopiero zaczynał jazde :)
dzięki za uwagi. następnym razem postaram sie zrobić dynamiczne zdjecie motocyklisty :D
robi sie ciepło powolutku wiec bedzie wiele okazji :D
-
nowe zdjecia [str.12]
Witam
Po dzisiejszym spacerze:
1. zwiastun wiosny
2. strażak
-
Kryształowa kapiel (str. 12)
-
sie chyba narozlewalo wody... Przydalo by sie wiecej lepszego swiatla, albo przynajmniej zrobic korekcje na +EV
-
Ballada
Szalejąca Ballada w galopie.
@vodnik: popracuje nad światłem :)
-
powiem co mi się nie podoba, choć generalnie fotka ok.
Kadr centralny i przepalenie na koniku, przesuwając kadr więcej w lewo obcięłabyś tą beczkę, która też zaciekawa nie jest.