Ostatnia fotka w sepii i wykadrowaniu podoba mi się, postaci bardzo charakterystyczne.
ps. a szkiełka, OM 50/1.8, to pozazdrościć bo ładnie rysuje ;-)
Wersja do druku
Ostatnia fotka w sepii i wykadrowaniu podoba mi się, postaci bardzo charakterystyczne.
ps. a szkiełka, OM 50/1.8, to pozazdrościć bo ładnie rysuje ;-)
dzięki:) Powyższym szkiełkiem wykonałem tylko portret o który pytałeś wczesniej. Reszta przy użyciu 12-60swd.
chciałbym Was zapytac o fotkę poniżej. Zdjęcie paprotki uchwycone w lesie. Proszę Was o komentarz do tego zdjęcia. Swój dopiszę później:)
dziekuję za odwiedzinki i oczywiście zapraszam ponownie :)
fajne paprotki, tylko jak dla mnie na tym zdjęciu "nic nie ma", lepiej chyba byłoby przedstawić np. mały wycinek tej paprotki pod ciekawym kątem. Jakim obiektywem robiłeś tą paprotkę?
MSZ gdybyś zrobił większą GO, skupił się na końcówkach rośliny i nie obciął tych końcówek (umiejętnie kadrując) to byłoby troszkę bardziej ciekawe ujęcie, ale to tylko moja wizja tego tematu ;)
ogólnie rzecz biorąc podoba mi się fotka
frrrost - hmm.. coż powiedzieć. Podobało mi się światło oswietlające ta paprotkę :) co do reszty to pewnie masz racje :) następnym razem wypróbuje Twój pomysł. Obiektyw to 12-60swd
kYs - też żałuje tych obciętych końcówek
nie jest tak źle:) obiektyw ładnie rysuje, też bym taki chciał:)
Zamysł niezły, bardzo ładnie pokazać swoisty rytm. Nie do końca to wyszło, m.in. skutkiem złego kadrowania. Spróbowałbym zdjęcia z góry, żeby całość była w GO. Kadrowałbym trzy całe(!) odnogi (gałązki?) od głównej (środkowej?) łodygi, tło rozmyte. Tak to widzę, Ty wcale nie musisz się ze mną zgadzać :)
Witaj,
Mówiłam o tym metalowym czymś na czym wisi :-) To chyba fragment smyczy, prawda? Reasumując: bardzo pocieszna psina i do tego fotogeniczna :-)))
wiem o czym mówiłaś, jednak Ty nie wiesz o czym ja mówiłem ;) podaje Ci link do mojej galerii byś mogła zobaczyć, że piesek w galerii jest bez smyczy :)
https://galeria.olympusclub.pl/displ...bum=4038&pos=4
pozdrawiam
fajnie, dziękuję :-)