jeszcze :?: :wink: :wink: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
Wersja do druku
jeszcze :?: :wink: :wink: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
właśnie o to pytałem. bo wg. mnie jak sie kupuje drogi aparat to powinien na siebie zarobic. ale to tylko moje skromne zdanie:)
a hobby to wiadomo, kazdy na tym forum lubi sobie popstrykac :x 8)
Dawaj Jeronimo cuś nowego. Dawaj dawaj chłopie-hobby nie ma wakacji. A modelki choćby i na chodniku łap, obiecaj jakieś paciorki i się zgodzą. :)
ja, jak wyżej. za Sebastianem :x
Panowie spokojnie... mialem ostatnio pare sesji z fajnymi modelkami - dzis nawet z dwoma - i nie mam czasu na zgrywanie zdjec z RAW'ow (dzis np. mam 4GB fotek). Jak sobie wszystko uporzadkuje to wgram na stronke i dam Tu info!
pozdro
hehe nie wytrzymalem pod takim napieciem :P
Magda
1)
2)
3)
4)
P.S.
Nie piszcze o obrobce fotek... bo to nie ja obrabialem tylko modelka ;-)
Kurna, skąd Ty takie modelki bierzesz? Wiesz, możemy się zamienić, ja Ci dam moich makro modeli a Ty swoje modelki ;)
Szczerze mówiąc zdjęcia studyjne podobały mi się duuuuużo bardziej. Od tego jest to forum więc oto moja amatorska opinia:
Zdjęcie 1. Ładny poza modelki i kadr, ja bym tylko uciął w połowie odległości między głową a górna krawędzią oraz trochę z prawej (jakaś boja tam pływa). Coś dziwnego dzieje się z palcami, albo światło za ostre albo wyostrzone do granic wytrzymałości :-) Twarz wygładzona że hoho :-)Trudno nie brać pod uwagę obróbki fotek bo tylko taką mogę oglądać i ta obróbka tworzy w pewnym stopniu zdjęcie. Szkoda że bez przeróbek nie wrzuciłeś.
Zdjęcie 2. Fajne, tylko jaśnieś ździebko, szczególnie od strony pleców by się zdało.
Zdjęcie 3. Nie podoba mi się. Poza wydaje mi się sztywna, nienaturalna ( choć mało jaka poza w fotografii jest natauralna :P ). Mam wrażenie że oglądam katalog z ubraniami a modelka jest tylko żeby je nosić (może przez kontrast jasnego wdzianka z tłem i opalenizną modelki? )
Zdjęcie 4. Zupełnie mi się nie podoba. Poucinane ręce w dziwnych miejscach, strasznie prześwietlone w okolicach pasa i w tle z prawej.
Pozdrawiam autora i modelkę :-)
ładne, ładne, wykadrować i będzie git; w tej altance było jednak chyba zbyt ciemno i wyszły prześwietlenia w miejscach gdzie padało słońce.