Woa- brak wyraźnego motywu a gra barw bez przekonania. Auto- świetne. Kobieta w welonie podoba się. Piękne oczy które nadają wyraz.
Wersja do druku
Woa- brak wyraźnego motywu a gra barw bez przekonania. Auto- świetne. Kobieta w welonie podoba się. Piękne oczy które nadają wyraz.
ladne foty te wcześniejsze bez winiety byly by chyba fajniejsze. Z 40D nie zrobisz ff ;)
Mam 70-200 2.8 ; Fisheye ; TAmron 19-35 -no i kilka pod Cropa.
40D i tak nie sprzedam bo to zacny aparat
Dokupie albo 35 1.4 i Sigma 50 1.4 albo Sigma 20 1.8 i Sigma 50 1.4
Więcej zoomów nie chcę
Kiedys pewnie kupię 85 1.2 ale o tym na razie nie myślę.
A ja mam do was obu pytanie, czy dużą ''ulgę'' mieliście kupujac nowy sprzęt? i czy faktycznie takie zmiany są warte strat finansowych?:)
Pozdrawiam;MicSzu.
Szczerze Olka mam nadal nawet dwa E-400 i E-330 i jako sprzęt turystyczny jest super. Do krajobrazów też się sprawdzają.
Ja zacząłem intersować się fotografowaniem imprez i ślubów i Canon jest dużo lepszy.
Zresztą myślałem o E-3 ale cenowo bardziej konkurencyjny okazał Się 40D z gratami.
Ale po co takie pytanie ? Jeszcze pomyślę ze chcesz coś zmienić w sprzęcie ;)
Powtórze to poraz n-ty w canonie znalazłem to czego nie ma w olku a olka kupiłem ponownie bo ma to czego nie ma canon. Przynajmnie wtedy tak bylo, w canonie sie wiele zmnieiło w olku też (E-30 plus 50/1.4 sigma może byc fajny zestaw).