Ale fajna:grin:.Postempelkuj chmury nad kominem-widac sklejki:wink:
Wersja do druku
Ale fajna:grin:.Postempelkuj chmury nad kominem-widac sklejki:wink:
Przejrzałam cały wątek i powiem ci poczyniłeś duże postępy.
Początek był.... marnawy, ale przecież każdy kiedyś zaczyna.
Ja wiele wiadomości zdobyłam śledząc galerię i czytając komentarze tych którzy świetnie focą. Oczywiście mówię też o zdjęciach innych klubowiczów.
Popełniłeś kilka grzechów które popełniali kiedyś wszyscy w ocenie zdjęć- wrzucałeś zdjęcia złe technicznie- bo ptaszek , czy wiewiórka akurat wyszła i wydawało ci się wartościowe. Z biegiem czasu człowiek wyrzuca te zdjęcia do kosza i żałuje straconej okazji na dobre zdjęcie.
Podobało mi się miejsce z platanami- tam trzebaby wrócić i spróbować jeszcze raz..,
Panoramka ładna. Pzdr
A tu? Nie widac.
Ja nie widzę :p
Jeśli już, to tu coś jest, ale ja uważam że to taki układ chmur. Chmury na tym zdjęciu mają tak dziwne kształty :roll:
Ja tam nic nie widzę ;)
Na chmurach widać małe "łączenia", wyraźnie zaś widać Twój postęp chłopie.
Trzy osoby(łącznie ze mną) nie widzą, dwie widzą. Sprawa nie jest oczywista, nie sprzeczajmy się o drobiazgi ;), układ chmur jest taki, że można się dopatrzeć wszystkiego. Myślę, że gdybym zaczął "stemplować", mogłoby to być bardziej widoczne- zostawię więc tak jak jest :)
Dzięki za miłe słowa :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Miałem ostatnio okazję spróbować nocnych zdjęć. Byłem sam więc nikt mi nie marudził żebym już poszedł spać, mogłem zatem spokojnie wyjść w "plener". Oto parę zdjęć z miejcowości w której byłem:
47. widok ogólny
48. zamek od strony pd/zach
49. zamek od strony pd/wsch
50. wieża kościelna
Co o tym sądzicie?
No to jeszcze jeden widok zamku- od północy: