Zwierzaki rzeczywiście dobre, dobre kadry. Jakie to szkło?
BTW. Ja to bym chciał Defendera... Ale prawo jazdy najpierw trzeba mieć ;)
Wersja do druku
Zwierzaki rzeczywiście dobre, dobre kadry. Jakie to szkło?
BTW. Ja to bym chciał Defendera... Ale prawo jazdy najpierw trzeba mieć ;)
Zdjęcia ładne, ja jak zwykle przyczepię się do znaku wodnego. A takiego oldskulowego "defa" sam bym chciał :D
Dzięki Panowie :)
Już sie bałam, że mój laptok nie wyrabia, ale jeszcze dzielnie znosi katorgi... Wie, że jego dni są policzone.
Szkło, którym robiłam zwierzęta, to Zuiko 50-200, a wiewiórka dodatkowo z konwerterem EC-14. Body E-330.
Dziś wzięłam nowy nabytek (E-3) na spacer i... wow! To jest maszynka, fiu fiu. Zaraz zmajstruję pieska na spacerku.
Defender... No... to trochę mniejsze od czołgu ;) jednak pawko się czasem przydaje ;)
Jutro jadę oglądać motocykl: z a c h o r o w a ł a m, jak się dorwałam w tym roku do skutera :)
Zapomniałem napisać - świetne ostatnie foty. Zwłaszcza pan z medalami. Kto to jest?
Dla mnie 37 super i następnie medalista;-)
Jakiś ruch w mym wątku jest ;)
Pan z medalami - jest to chyba Ukrainiec. No i chyba były żołnież Armii Czerwonej... Sporawa miała się tak: w drodze do Czarnobyla mieliśmy Kijów i muzeum II wojny światowej. A że to był 9 maja... to... nie przypuszczałam, że tam ciągle tak hucznie obchodzą Dzień Zwycięstwa. Takich panów tam więcej było...
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
I ostatnia fota na dziś i chyba najbliższe dni...
Pierwsze próby z szarym filtrem :) Zaczynam qmać o co chodzi - Mariush: dzięki za wątek na ten temat (i za filterki też).
Witam,
Z wielką ciekawością przeglądnąłem cały wątek, generalnie bardzo ciekawe fotki, ostatnia po prostu wymiata - rewelka...
Pozdrawiam
Gratuluję wycieczki
Ostatnie zdjęcie fantastyczne
Ostatnie zdjęcie - rewelka!
Świątynia - smutne.
Pozostałe zdjęcia też niczego sobie.
Za przedmówcami - ostatnia fotografia świetna :).