Tną bambusa :)
Wersja do druku
Tak wygląda, ale w jakim celu?
Nie wiem, nie pytałem :)
Dalej jesteśmy na Bali, w Ubud.
Tak wygląda typowa boczna uliczka na Bali. Nie jest to żadna reprezentatywna ulica.
Załącznik 165921
A to główna ulica w godzinach szczytu.
Załącznik 165927
Rękodzieło wytwarzane przez miejscowych, żałuję, że nie kupiłem tej sowy...
Załącznik 165929
Załącznik 165928
Załącznik 165930
Gdyby ktoś się zastanawiał, jak wygląda bananowiec.
Załącznik 165926
Widoczek na przedmieścia.
Załącznik 165925
Brama do świątyni.
Załącznik 165924
A to parking przed nią:)
Załącznik 165923
Takie kadzidełka są kładzione rano przed każdym posągiem bóstwa, przez co w powietrzu unosi się ich woń. Na środku leży bardzo dobry, mleczny cukierek, więc od biedy można się przejść i pozbierać, tylko nie wiem, co bóstwo na to :)
Załącznik 165922
Kolejna ciekawa porcja zdjęć. Zastanawiają mnie tablice rejestracyjne na motocyklach. W górnym rzędzie - normalny numer, a w dolnym - godziny w których może jeździć?
Nie to miesiąc i rok ważności dowodu rejestracyjnego.
Na to nie wpadłem:-) Dzięki za wyjaśneinie.
Przepraszam Was ale zawieszam prowadzenie tego watku. Prawie 12 lat na forum, wielu uzytkownikow poznalem, chociaz wiekszosci juz tutaj nie ma, z kazdym staralem sie zyc w zgodzie, a takze dzielic sie swoja wiedza i doswiadczeniami. Czasami bywaly spory, ale staralem sie je zalatwiac na priv, jednak od jakiegos czasu jest na forum osoba, ktora ma obsesje na moim punkcie. Troluje kazdy moj watek, pomimo wielokrotnych prosb na priv o niekomentowanie moich postow. Nie mam zamiaru robic slownej pyskowki w kazdym z tych watkow dlatego tez znikam na jakis czas, na jak dlugo czas pokaze.
Nyny, gratuluje, juz nie bedziesz musial czytac moich postow.
Pozostalym mowie czesc i do zobaczenia.
Pewnie, już ze względu na wiek ślepak jestem i nie zauważyłem w tym wątku żadnej wypowiedzi zamieszczonej przez Nyny. (nie zebym stawał w jego obronie:) )
W ogóle nie wiem o co chodzi, ale nie wątpię, ze masz swoje powody. Mimo wszystko dla mnie to dziwna decyzja...
Bądź twardy nie mnientki:wink: Przśpij sie z tym i zmień decyzję.