noooooooooooooooo że tak powiem ostatni_śnieg 03 zacnie, skłonny nawet jestem pomarznąć przy tych drzwiach, tylko że ja ni marznę :(
Wersja do druku
noooooooooooooooo że tak powiem ostatni_śnieg 03 zacnie, skłonny nawet jestem pomarznąć przy tych drzwiach, tylko że ja ni marznę :(
Też, mnie te śniegi się podobają, ale zimo precz.
ostatni_śnieg03, udane ujęcie, dziewczynka z zapałkami to również moje pierwsze skojarzenie. Fajny klimat.
Ostatni snieg ładne ale oznaczone 3 ma wyjatkowy klimat. Przypuszczam, że powodem tego jest już niemal wchodząca w bramę postać a śniegowe mazy chcą jakby przyspieszyć tę decyzję. Zwraca uwagę na plus stylizacja modelki oraz kolor jak i budowa bramy.
3 doprawdy świetna. Dziewczynka wyraźnie chroni się przed śniegiem. Bardzo, bardzo fajne. Klimatyczne miejsca masz w Tczewie. :)
Bardzo fajne. Zwłaszcza "3". Rzeczywiście kojarzy się z dziewczynką z zapałkami, ale i z biednymi dziewczynkami z "Małej księżniczki". Londyńska ta zima.
I koza i drugie- ostatni śnieg świetne i w Twoim klimacie. Podobają się. W obydwóch mogłaby buźka być nieco bardziej widoczna :grin:
Pozdrawam :grin:
Fotki i klimat cacy. Ale jestes pewna, ze to ostatni snieg...:wink:
Ostatni śnieg superowy, zwłaszcza druga fota. Fajnie wyglądałoby to zdjęcie w BW.
Aga, "ostatni snieg 3" po prostu ba... baaa... baaaaardzo dobre:grin: