Bogdan, nie ma się co denerwować. To nie ważne kto z kim współżyje, jeśli się kochają. :-P
Wersja do druku
Bogdan, nie ma się co denerwować. To nie ważne kto z kim współżyje, jeśli się kochają. :-P
Ładna ta sesja w parku. Jak rozumiem E30 + obiektyw ?
Twoja wersja taka przyziemna :|
Przysiółek "Kijów"
2167. Załącznik 171312
Bardzo ładne miejsce, ładne światło złapałeś.
Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka
Noo... po wymianie optyki zafarb zielono-żółty zniknął! :-D
Wręcz przeciwnie - ująłem :mrgreen:
... niee to żebym szedł w ślady Bikera, ale jak ktoś się chce pobawić, to czemu nie :D
Z wielką przyjemnością pooglądam inne, na pewno ciekawsze wersje. To prosta panoramka :mrgreen:
Załącznik 171316Załącznik 171317Załącznik 171318
No po tej "naprawie" masz sokoli wzrok. Ostrzysz bez pudła i w punkt.! :mrgreen:. Podobają mi się "zwierzynieckie" i krajobrazowe.
fajna wrzutka z ptasimi mieszkańcami parku, jeden wiewiór się tam zakradł ;)
Brawo Bodzip, widok fajny, oczy widać też sprawne. :mrgreen:
Pięknie górkę oświetliło.
widać, że dobrze naprawili ci "glazy". :grin:
rzeczywiście fajny widoczek,
a w parku masz bogactwo zwierząt
Dzięki za opinie i słowo zostawione :)
Dziś piękny dzień był, więc się do Siepietnicy wybrałem nad stawy.
2168. Załącznik 171586
2169. Załącznik 171585
Okulista wiedział co robi, zdjęcia świetne. :shock::mrgreen:
Czy to wróbel ??? :roll:
PS.
Przecież miałeś focić Kaszebki jakieś zacne. :cry::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Żeby nie było, że narzekam, i aby dać Przemowi celebrycie :mrgreen: dobry przykład, c.d. na tyle ile mi zdrowie pozwala :D
2170. Załącznik 171679
2171. Załącznik 171680
2172. Załącznik 171678
Żaby moczarowe zmieniły już barwę z niebieskiej na zwykłą. Wiosna była duuużo wcześniej niż w zeszłym roku, kiedy o tej porze miejscami śnieg jeszcze leżał
Napisz jeszcze jak nazywa się każdy ptak. Uważałeś chyba na lekcjach Muminka...:wink:
Gratuluję "nowego" spojrzenia i refleksu (2169).
O, śliczny ptaszek. :grin:
Kermit też świetny, łypie okiem na Ciebie. :mrgreen:
jakieś dziwne rzeczy na obrysie gałęzi (w przedniej części) u mnie są
trznadelek i żabka dobrze wypatrzone. znaczy się oko działa:grin:
Dawno, dawno temu, gdy do szkół średnich jeszcze uczęszczałem, rokrocznie były organizowane rajdy turystyczne pod hasłem: "Jesień w Beskidzie Niskim".
Poniżej dwa zdjęcia nawiązujące do wstępu. Kościół/cerkiew w Małastowie, i chałupka tuż obok, gdzie na strychu spaliśmy całą szkolną bandą na sianie.
To wstyd z mojej strony, że do dziś tego kościółka nie pokazałem, jako, że przejeżdżałem obok pewnie tysiące razy.
klikamy...
2173. Załącznik 172116
2174. Załącznik 172115
Bodzipie, a jakbyś tak wysiadł z auta i zrobił parę zbliżeń, może wnętrz...? A nie tylko "widok ogólny" (Piszę o kościółku).
Pozdrawiam upierdliwiec Krakman:grin:
I wypada się wstydzić, ale my fani wątka cerkiewno-kościołkowego WYBACZAMY !!! :mrgreen:
I pamiętaj, nie ma takich drzwi, których nie da się otworzyć, próbuj, a będzie Tobie wybaczone. :mrgreen:
W Twoim regione kosciolow/cerkwi bez liku. Na kazdym kroku sakralne budownictwo. Widac wiara trzyma sie mocno :-)
Fajne kosciolki zapodajesz.
"Kijów" mi się podoba.
Pięknie "zrobiony".
Pozdrawiam.
A nie "Beskidzka Jesień"?:
Załącznik 172235
(jedyne moje zachowane od różnych przypadków (dzieci brata itp. itd.) odznaki z rajdów organizowanych przez gorlickie oddziały PTTK)
Mylisz się :-P to były lata 70 - 74, pewnie Cię na świecie jeszcze nie było :mrgreen:
Wiesz, tak patrzę na te moje odznaki, na numeracje tych rajdów i dochodzę do wniosku, że początki rajdów pt. "Beskidzka Jesień" mieszczą się akurat w tym okresie czasu jaki podałeś - pierwszy rajd najprawdopodobniej w 1972 r.
A tak w ogóle to trza będzie popytać Wszołka lub innych weteranów gorlickiego PTTK-u kiedy się to faktycznie zaczęło i jak się nazywało...