Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Koleżance chyba chodzi o tego niebieskiego piksela, nie o szum.
Zamiast się cieszyć, że 15999999 pikseli jest ok :) Koleżanko, zrób sobie mapowanie pikseli, no i zapoznaj się z instrukcją obsługi. To nie jest głupia książeczka ;)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
szczym?
Nie szczym, tylko siusiamy. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Zamiast się cieszyć, że 15999999 pikseli jest ok :) Koleżanko, zrób sobie mapowanie pikseli, no i zapoznaj się z instrukcją obsługi. To nie jest głupia książeczka ;)
fret ma rację, to nie tragedia.
Wiecie jak to jest... Zbierałam pół roku na aparat odmawiając sobie innych przyjemności i co? Przerażenie...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Wiecie jak to jest... Zbierałam pół roku na aparat odmawiając sobie innych przyjemności i co? Przerażenie...
Wiemy, no rób mapowanie i pokazuj fotę, na efekty czekamy!
Posiadając E-30 już dawno nauczyłem się nie patrzeć na foty w skali 1:1 (per pixel) :P
Zdjęcie to całość, a nie pojedynczy pixel (czy ich grupa).
Mapuj i rób foty.
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Posiadając E-30 już dawno nauczyłem się nie patrzeć na foty w skali 1:1 (per pixel) :P
Zdjęcie to całość, a nie pojedynczy pixel (czy ich grupa).
Mapuj i rób foty.
T.
Ta jest! dałbym Ci Mr. Ti (+) ale Wiesz: musisz bla, bla, bla.... .:evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Wiemy, no rób mapowanie i pokazuj fotę, na efekty czekamy!
Oj jacy niecierpliwi... jeszcze nie mam takiego którym chciałabym się podzielić...
1 załącznik(ów)
Moja kochana Wiktoria.
131
Załącznik 115564
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Moja kochana Wiktoria.
131
Noo i to ostre. :-D insza bajka.