1 załącznik(ów)
Odp: Wątek morski - zbiorowy
Troche polozylo na burte, Jezeli kil z bulbem jeszcze nie wystaje to ok :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Jak ja lubię tu zaglądać. Dziękuję Kapitanie za ten wątek i konsekwencję w uzupełnianiu.
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
...to by był wtedy zwrot przez top !! :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...to by był wtedy zwrot przez top !! :mrgreen:
@tropic kiedys mialem cos podobnego na Baltyku, wiala dziewiatka szlismy do Gdyni na samym foku sztormowym i w pewnym momecie polozylo nas na lewa burte. Pletwa sterowa wylazla za wody, slyszelismy tylko wrrzask pod podkladem jak woda z zezy przeleciala na lewa burte, ale to bylo dwadziescia lat temu :-)
Takich sytuacji nie zapomina sie :-)
2 załącznik(ów)
Typ ten o mało nas nie staranował gdy płynęliśmy małym stateczkiem na wieloryby. Ryknął do nas tak potężnie, że aż powietrze drżało, musieliśmy mu ustąpić :)
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Typ ten o mało nas nie staranował gdy płynęliśmy małym stateczkiem na wieloryby. Ryknął do nas tak potężnie, że aż powietrze drżało, musieliśmy mu ustąpić :)
Dobrze, ze ryknal :-)
Ten to juz powyzej 100 m jak widac :-)
Z glebkokiej szuflady zeglarza...
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
@yamada zobaczymy jak się Wam spodoba, to zorganizujemy co ekstra, ale to kosztuje, musialby Olek dolozyc do wyprawy...:mrgreen:
Moim skromnym zdaniem, to pewnie Olek nas obserwuje, ale czeka na efekty pierwszego rejsu. pamiętajcie (duuuużżooo fotek).
Ja oczywiście postaram się być na nabrzeżu (kei) :wink: i co mi się uda sfocić to będzie dla potomnych, ale Wasze wrażenia będą najważniejsze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Skora
Moim skromnym zdaniem, to pewnie Olek nas obserwuje, ale czeka na efekty pierwszego rejsu. pamiętajcie (duuuużżooo fotek).
Ja oczywiście postaram się być na nabrzeżu (kei) :wink: i co mi się uda sfocić to będzie dla potomnych, ale Wasze wrażenia będą najważniejsze.
Bedzie na milo powitac na pokladzie.
Bedziesz mogl wrzucic foty na goraco do watku.
Na pierwszej stronie watku "Pod bandera Olympusa" sa juz wprowadzone zmiany co do terminu, miejsca oraz jachtu.