Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
To racja, w Azji iphone i inne smartfony rządzą w świecie foto ale z tego co zauważyłem to raczej jako drugi aparat. Czesto spotykałem ludzi robiacych naprzemiennie zdjecia smartfonem i "normalnym" często wypasionym aparatem. iPad też się spotyka ale zdecydowanie rzadziej i chyba widziałem wyłącznie azjatów robiących nim zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
To racja, w Azji iphone i inne smartfony rządzą w świecie foto ale z tego co zauważyłem to raczej jako drugi aparat. Czesto spotykałem ludzi robiacych naprzemiennie zdjecia smartfonem i "normalnym" często wypasionym aparatem. iPad też się spotyka ale zdecydowanie rzadziej i chyba widziałem wyłącznie azjatów robiących nim zdjęcia.
Często tak robię, funkcja autoprzesyłania to fajna rzecz, a smartfony robią coraz lepsze fotki, np. na grillu u szwagra :D :
W tym roku na Gubałuwce bodajże widziałem osobę robiącą zdjęcia tabletem, nie był to co prawda iPad, ale coś podobnej wielkości :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
W tym roku na Gubałuwce bodajże widziałem osobę robiącą zdjęcia tabletem, nie był to co prawda iPad, ale coś podobnej wielkości :wink:
Noo, to już jest przerost formy nad treścią - na szkolnym ognisku u córki jeden z rodziców biegał z tabletem za córką i nagrywał film :) Założę się, że mógł to zrobić telefonem, no ale jak się już kupiło tablet to trzeba go do czegoś używać :D
Aby nie odbiegać od tematu:
m.z. 45 z DCR-250:
i bez:
2 załącznik(ów)
Dolina Pięciu Stawów, Staw Przedni (E-P3 + 7,5/3.5@11)
Załącznik 68383
Załącznik 68384
Ładne, chyba kupię to 7,5 :)
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Dolina Pięciu Stawów, Staw Przedni (E-P3 + 7,5/3.5@11)
Cholera, w piątek jadę w Tatry i do tej pory się łamię czy kupić 7.5, a jest już pewnie i tak za późno na zakup w Szczecinie :( Twoje zdjęcia mi uświadomiły, że powinienem był go kupić :(
Cytat:
Zamieszczone przez
sebol1975
Cholera, w piątek jadę w Tatry i do tej pory się łamię czy kupić 7.5, a jest już pewnie i tak za późno na zakup w Szczecinie :( Twoje zdjęcia mi uświadomiły, że powinienem był go kupić :(
Jak masz 9-18 z dużego systemu to weź. Warto.
Piekne panoramy. Bardzo podobają mi się zdjęcia z 7mm, zarówno panoramy Nightelfa jak i mosty Jerry_R
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jak masz 9-18 z dużego systemu to weź. Warto.
Niestety z dużego systemu nic mi nie zostało po przesiadce na Nikona, a miałem 12-60, którego najbardziej żałuję :( 9-18 nie miałem.