Tnijcie jak chcecie, ale tablica zostaje!
Wersja do druku
Tnijcie jak chcecie, ale tablica zostaje!
Ja bym chyba zrobiła tak jak helmuth mówi, jak na k@czościana to za dużo szczegółów tu jest :P
Na przyciecie sie zgodze :) Zaraz zobacze, jak mi to zabangla. Chociaz obawiam sie, ze wtedy budynek nabierze symetrii, a wcale tak nie jest. Brakuje mi tu ludka z prawej strony, ale nikt nie chcial mi tam przejsc przez pol godziny :(
Ale tablicy usunac nie dam !!! :) Ktos zobaczy i dopiero bedzie afera ;)
k@czy, Tyś mnie tak dobrze doradzał ,że ja Ci sie tera oddźwięcze. Ty te niebieską tablicę przenieś na druga stronę.
Zamiast czekac na ludzia bezczynnie mogles drzewo posadzic jak ojciec prawdziwy,i kwiatki posiac.
I byloby jak w ameryce:mrgreen:Załącznik 55666abo poczekac jak po deszczu studzienki sie zapchajaZałącznik 55674i bedzie jak w Wenecji:mrgreen:
Na lewa strone, czy na druga strone ulicy? ;)
Fiu, fiu.... panie.... tys to Magik z Bodganca jest... :mrgreen: Zaprawde powiadam wam, ze lepiej tera jest... wlasciwego balansu kadr dostal.....
Jeszcze tak calkiem niedawno nie mialem zadnych oporow przed wystemplowaniem czegokolwiek z kadru- ale czasami uda mi sie opylic jakies zdjecie i byloby niemilo, gdyby ktos zlozyl "reklamacje" z tego tytulu :) Jakby nie patrzec ludzie czesto, gesto w okolicy znaja te budynki i rozpoznaja, wiec ryzyk fizyk jest :)
Na upartego zawsze mozna powiedziec, ze "tak mialo byc", ale jak do pacjenta nie dociera, bo "tak nie jest", to co zrobisz? ;)
w sumie jakbys przemeblowywal kadr , i wywalal tablice na druga strone ulicy , mozesz tez zabrac kamere ;-) , jak dla mnie caly wic tego zdjecia to geometria i oczoplas spowodowany fugami , tablica i kamera odwraca tylko uwage , chinskie znaki dodaja za to tajemniczosci , a odbicie w oknach dodaje grozy ;)
PS
Mirek odetkaj im ten kanal deszczowy bo bedzie im smierdzialo sciekami pod samym wejsciem do budynku
---------- Post dodany o 22:35 ---------- Poprzedni post był o 22:34 ----------
mozesz tez dodac ze tablice i kamere za 2 dni sciagna biedni emigranci , sprzedzadza ja pozniej za kilka dolcow i kupia flaszke , swoimi smieciami zatkaja odplyw deszczowy i stad bedzie ta powodz na ulicy ;-)
Z ludkiem byłoby lepiej, no ale jak się nie ma co się lubi...;)
natomiast tablica jest w tym kadrze kategorycznie potrzebna, bez niej, fota traci sens...
przycinanie tez mi się wydaje bez sensu