Odp: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
wuzet
Postanowiłem zrobić porządki w lodówce
O matkooooo przenajświętsza co Ty trzymasz w lodówce? Zwierzęta!!!! No fakt nie ma to jak własne wyroby bo w sklepach nie wiadomo co sprzedają. Udaje Ci się dokładnie obrobić takie futrzaki? Sierść w razie czego nie zostaje między zębami podczas konsumpcji? :D:D:D:D:D ;)
Uwaga gotujcie się powoli - kończy mi się klisza w OeMku i LOMO. Ale Wam zarąbię wątek śmieciami różnej maści :D
Jak juz to wolę zupę żółwiową ;-)
Fuji X-TRA 800
Czyli Chocola..de zbańczyło? czy kupił Kraft?
Ze średniego...
Tri-X
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
fajne morze i mewki
A Ty co? Świecisz pustkami tak jak ja czy szykujesz jakiś podstępny atak na wątek z partyzanta? ;)
Ostatnio kupiłem do OM'a przejściówkę pod m42 za kilkanascie złociszy. Było pięknie opisane, że wszystko pasuje, każde oczko z pod m42 będzie śmigało jak bolid F1 i w ogóle wszystko jest cacy-glacy. Jak przyszła ta przejściówka to się okazało, że wtopa bo chyba jednak jest trochę za gruba tak na oko z 2 mm i wielkie g..... bo żadne szkiełko z m42 nie chodzi. Miałem ten badziew odesłać ale........ ale go sobie zostawiłem. Powód jest jeden - szukałem jakiś pierścieni pośrednich pod OM'a tylko, że praktycznie u nas ich nie ma a jak są to w takich cenach, że niech się walą na buźkę. No i właśnie z pomocą przyszedł ten badziew bo jak się go podepnie a potem pierścienie pośrednie z m42 i szkło od m42 to mamy zestaw do makro pod OM'a za grosze :D