Myślę, że zrobił to złośliwie. Zapewne chciał, aby obejrzały to w pełnym rozmiarze wyłącznie osoby znające tajny myk.
Wersja do druku
Myślę, że zrobił to złośliwie. Zapewne chciał, aby obejrzały to w pełnym rozmiarze wyłącznie osoby znające tajny myk.
Nie wypada mi się z damą sprzeczać, niech będzie tajny myk:wink::) i "złośliwość" autora:wink::):grin:
Czy da sie wynieść tę dyskusję, z niepotrzebnymi złośliwościami i przytykami ze strony "kolegi", gdzie indziej? Proszę.
Najlepiej w niebyt...
Dziękuję za odwiedziny!
Złośliwie to wstawiam czasem słabsze fotki ;-).
No właśnie. Od jakiegoś czasu zdjęcia, które publikuję w Sieci mają rozdzielczość 1024x768 pikseli, czasami większą. Mniejsze pod współczesne monitory są IMHO po prostu za małe, o ile mają być świadomie oglądane. Linkowałem z Dropboxa. To przeskalowanie faktycznie bardzo źle im robi, 800x600 znów są małe. Hmmm - może kolejną wrzutę wstawię jako załączniki do postu skoro to klikanie do oporu jest wygodniejsze?
Kurcze - przeczytałem dyskusję kilka razy i nie doszukuję się tam niczyjej złośliwości, widzę cenne uwagi i w sumie mi miło, że ktoś zadaje sobie trud oglądania moich zdjęć w linkowanej rozdzielczości, pomimo kombinowania.
Piękne zdjęcia :)
932 i 933 bardzo ładne.
No tak, zabawa była przednia ;-). Dla niewtajemniczonych - kulisy powstawania zdjęć do wątku "Mój Beskid Niski" autora jak z obrazka ;-).
BTW - zdjęcia wstawione jako załączniki (dzięki Bogdan!), chyba można klikać po większe.
936.
Załącznik 160709
937.
Załącznik 160710
938.
Załącznik 160711
939.
Załącznik 160712
940.
Załącznik 160713
941.
Załącznik 160714
942.
Załącznik 160715
943.
Załącznik 160716
944.
Załącznik 160717
945.
Załącznik 160718
Świetne zdjęcia z backstage :-) Właśnie pokazałeś najszcześliwszego, zadowolonego forumowicza :-)
wygląda na to, że to była wycieczka kondycyjno-modlitewna.... to bieganie po płotkach, przysiady, skłony, elementy jogi i modlitwa na kolanach.... no no no.... ciekawe jakie biuro podróży oferuje taki full serwis :mrgreen:
Tak, taki mały wypad w 4 osoby, niestety Marysia nie mogła.