Nooooo, kochany! Miszczostwo :grin:
Wersja do druku
Nooooo, kochany! Miszczostwo :grin:
Znakomite te "ostatnie" myszołowy.
Gratulacje i pozdrowienia.
witia1
Lolita
Saboor
Skora
Tomasz.G
Fajnie, ze się Wam podoba.
Tomasz - tak siada na porcję rosołową (nie mylić z kostką rosołową, bo ktoś kiedyś tak to odbierał ;) ) akurat jastrząb charakterystycznie zakrywa swoją "zdobycz":
No normalnie Ci zazdroszczę!! Szczena mi opadła.
Jak zwykle, rewelacyjne kadry :)
P.S. To są świeże fotki? Nie mów, że na tym mrozie się na ptasiory czaisz :???:
To są z soboty - tak koło 7-dmej mogło być -10 - koło 13-stej chyba było koło -5 stopni. Tylko twarz mi trochę zmarzła, ale słyszałem ostatnio, że do odmrożeń wcale nie jest potrzeba ujemna temperatura :???: jak będzie -20 to się raczej nie wybiorę.
O mon Dieu :shock: Twardziel z Ciebię ;)
Piękne okazy, podziwiam za samozaparcie i poświęcenie, zdjęcia kapitalne, oceny w galerii...
Żeby jednak nie było aż tak OH i ACH to pod jednym zdjęciem z galerii (napiety222) wyraziłem swoją opinię - przyzwyczaiłeś mnie do bardzo wysokiego poziomu...:roll:
Pozdrawiam i czekam na kolejne ujęcia.
Widzę teraz ;) - tak jak pisałem, technicznie fotkę trochę skopałem, ponieważ jednak dość ciekawie ptak się "nastroił" postanowiłem to poprawić, nie zauważyłem tych rzeczy - masz bystre oko ;) Szczerzę, to nie lubię kwadratów, zawartość fotki musi być specyficzna, żebym taki styl zastosował, być może masz rację, że byłoby lepiej, jednak nie lubię wracać do tych samych zdjęć, niech zostanie tak jak jest.
Pozdrawiam
No - pięknie. Kadry, ujęcia ... i technicznie super !!!
Pozdrawiam.