Może doszli do wniosku, że za słabo dbasz o sprzęt i w połowie to Twoja wina ;)
Wersja do druku
Może doszli do wniosku, że za słabo dbasz o sprzęt i w połowie to Twoja wina ;)
Zgłoś jeszcze raz.
Z dobrze uargumentowanym zażaleniem.
Fuszerka, że hoho... tylko straconego czasu szkoda.
Wypełniłam ankietę, gdzie zaznaczyłam, że nie jestem zadowolona z wykonanej usługi. Tam też można podać swoje dane kontaktowe, co uczyniłam, więc czekam teraz na kontakt z ich strony. Pewnie będę starała się o uzupełnienie naprawy, ale nie będę teraz odsyłała znowu aparatu, bo stracenie go na dwa tygodnie w środku wakacji jest raczej niemiłym przeżyciem.
realnasty a co z tym twoim obiektywem, jest już ok?
Wygląda na to, że naprawili ten AF i teraz jest ok.
To pojawiła się pewna skaza na reputacji naszego serwisu.
Mam taki problem z moim E-M10 i panasonikiem 20/1.7. Przestały ze sobą współpracować. Gdy zakładam to szkiełko to jest ciemno, korpus nie widzi obiektywu. Wcześniej miałem pewne problemy z tym duetem ale gdy ruszyłem słoikiem pojawiał się obra i było ok a teraz ciemność tylko. Czyściłem styki i nic. Sprawdzałem szkło na body panasa i działa. Co jest czy ktoś miał podobne problemy?
Kupiłem Olka E-M10 - OMD do zdjęć i filmów. Niestety przy kręceniu filmów gdy zmieniam ogniskową gubi ostrość i łapie ją dopiero po kilku sekundach! To dla mnie duży problem. Próbowałem różnych ustawień i nie rozwiązałem problemu. Czy tak ma być, czy mój Olek jest wadliwy?
Tak ma, niestety, być. Te aparaty to nie camcordery.
To normalne. Jedyna opcja to opanowanie ostrzenia manualnego.Cytat:
Kupiłem Olka E-M10 - OMD do zdjęć i filmów. Niestety przy kręceniu filmów gdy zmieniam ogniskową gubi ostrość i łapie ją dopiero po kilku sekundach! To dla mnie duży problem. Próbowałem różnych ustawień i nie rozwiązałem problemu. Czy tak ma być, czy mój Olek jest wadliwy?