1 - kolory na twarzy dziwne wyszły jakieś ale kadr bardzo mi się podoba. 2 natomiast usta bardzo ostre, a oczy zaś nie. Czy to zamierzone czy nie?
Wersja do druku
1 - kolory na twarzy dziwne wyszły jakieś ale kadr bardzo mi się podoba. 2 natomiast usta bardzo ostre, a oczy zaś nie. Czy to zamierzone czy nie?
Drugie super.
Dwójka bardzo mi się podoba. Świetny kadr i nawet strój modelki odgrywa rolę na tym zdjęciu.
1- podoba mi się sposób rozmieszczenia w kadrze taki niedopowiedziany a czytelny. W 2 podoba się cała zawartośc kadru a wiec miła twarzyczka na pierwszym planie i to co niewyraźne. Przychylam się to tego, że blur za duży.
Żeby nie było, żem głąb i wniosków (nawet z własnych spostrzeżeń) nie wyciągam, przedstawiam "jedynkę" po drugim podejściu. Wciąż nie jestem mega szczęśliwy, ale o cały uśmiech bardziej zadowolony niż przy pierwszej wersji.
ostatnia poprawiona wersja podoba mi się, lecz mam wrażenie że po zastosowaniu "wygładzania" cery zapominasz o odsłonięciu dziurek od nosa, są nie ostre . Dlatego potęgujesz przez to wrażenie plastiku
Ciesze się że zaczynasz pokazywać zdjęcia :)
Jak dla mnie to za sztuczne te zdjęcia są, to wygładzenie IMO niepotrzebne.
dwójka plastikowa - jak dla mnie przypomina bardziej rendering [skojarzyłem z filmem Final Fantasy] - dlatego mi się podoba
Dwójka fajnie patrzy, a jedynka dużo lepsza po kerekcji, ale coś mi w niej brak - tylko nie wiem czego ;) późna godzina chyba i czas spać