dla mnie crossy świetne. ja już od chyba dwóch miesięcy próbuję się zapoznać z analogiem...ale jakoś brak mi odwagi, żeby spust wcisnąć :razz:
Wersja do druku
dla mnie crossy świetne. ja już od chyba dwóch miesięcy próbuję się zapoznać z analogiem...ale jakoś brak mi odwagi, żeby spust wcisnąć :razz:
rowerzystka jak zwykle :D
tylko pamiętaj jedno dziennie :) bo nas rozpuścisz po długiej suszy :)
No Rafale, fotki świetne, rowerzystka rewelacyjna.
Kiedy będziesz w Katowicach, miłoby było przypadkowo :razz: spotkać się
446 samo życie nic dodać nic ująć ale też ciekawi kim był gościu, dlaczego jest jak jest. 448 rowerzystka miodzio dla oka. Pozdrawiam i fajnie, że już jesteś.
wreszcie powrot!!
:) brakowalo tu Twoich nowych zdjec...
co tu duzo pisac, swietne prace, pani na rowerku rewelacyjnie uchwycona - chyba sam bede musial sie wybrac na jakas sciezke rowerowa i poprobowac takich ujec (robisz z reki czy jakis monopod?)
a swoja droga bylem w Krakowie niedawno, zwiedzilem najblizsza okolice dworca po starowke szukajac motywow, niestety bez ciekawych zdjec poza architektura... wszak byla to godzina ok 5 rano - 3h wolnego miedy pkp a busem
niestety jeszcze nie mam takiej zdolnosci wylapywania ciekawych ujec na ulicy ja Ty
pozdrav
Wielkie dziękuję za komenty. Miała być jedna fota dziennie, ale nie mogę się powstrzymać :roll: .
449
446 rewelka. Jak mam sprzęt próbuje wypatrywać takie sytuacje ale nijak nie mogę trafić. To chyba też kwestia odwagi bo ja nie umiem robic z tzw. biodra :) a patrząc w "wizjer" któś mógłby nabić mi guza.
Rowerzystka w Twoim stylu. jakbym nie wiedział kto to zrobił i miał wskazać to wskazałbym na niejakiego Rafała Cz.
Witaj znów na forum. Brakowało Cię. Widzę, że przeglądasz galerię i sukcesywnie nadrabiasz czas. Wszyscy czekają na komenty.
rowerzystka w deche jest :) rafał jesteś the best na tym forum w street.
PS. Siara był debeściak i Czarny jest debeściak ... ;)
I jego mafia też jest debeściak ;) .Cytat:
Zamieszczone przez rafrog
Wielkie dziękuję.
Jeszcze jeden krosik:
450
Cześć
Chyba ktoś chciał skoczyć z dachu ? ;)