Winiety na 1 i 2 jak dla mnie zbyt ciemne i kolorystyka mnie nie urzekła , trzecie najprzyjemniejsze , tylko ten biały worek do występlowania, czy co to tam jest ...:)
Wersja do druku
Winiety na 1 i 2 jak dla mnie zbyt ciemne i kolorystyka mnie nie urzekła , trzecie najprzyjemniejsze , tylko ten biały worek do występlowania, czy co to tam jest ...:)
Ups:oops:,to przepraszam,nie chcialem urazic.Och Ty biedna Izauro.Moze wez porozmawiaj z Leoncio pokaz toalete,wytlumacz do czego to jest,moze zademonstuj.Niech poobserwuje,spróbuje-moze sie przekona.Chyba,ze to jeszcze kawalerskie nawyki-to tylko rózgą pozostaje:wink::wink::wink:
W kolorze wal lepszy,chociaz szerzej by sie zdalo.
Ależ ja tu ciągle zaglądam, tylko zabrałam sie za przeróbki domowe.
Dziś byłam operatorką kreatywną wiertarki udarowej :grin:.
Buziaki :grin:
Zaczynam walke z nowym nabytkiem.
Dzisiaj pierwsze, jeszcze nieudaczne proby z lensbaby composer.
Pewnie troche to potrwa zanim naucze sie traktowac to malenstwo z nalezyta delikatnoscia i wyrobie sobie puls do recznego lapania ostrosci :-P
Pozdr.
Którą wersję kupiłaś? Ja mam z plastikową soczewką. Dzięki temu mam fajne aberracje gratis. :wink:
Rafal, ja mam composer double glas.
Mozna z niego fajne efekty wyciagnac, ale musze sie nauczyc nim krecic.
Aby watek calkiem nie padl, kilka noworocznych eksperymentow.
Brak czasu nie pozwala mi na poczynanie wielkich postepow w opanowaniu mojego lansbaby,ale sie nie poddam.
No to prosze bardzo trzy wizje z jednego spaceru, wszystkie z lenababy composer :)
Przy okazji pozdrawiam noworocznie!!
Witaj - rowniez wszystkiego naj 2011 r
3 fota robi wrazenie trojwymiaru , nawet tak automatycznie jakies okularkow szukalem :-) poza tym intensywnie kolorystycznie to lubie .
przerobka 1 foty i jej oblicze na drugiej jak najbardziej na tak, faktura dodala uroku , malarskosci czy jak to zwal. ;-)
Pozdrawiam.