też się zgadzam
uskrzydliłeś mnie:grin:
Wersja do druku
Ostatni kadr świetny i ten deszczowy klimat, bardzo ładnie ją złapałeś, brawo.
317 świetne.
Z deszczem zarąbiste, szkoda że tak od tyłu... :oops:
Od boćków robisz się forumowym specem.
Powiedzże mi, ten poligon... to jak się tam dostałeś? Jakieś wycieczki robią, czy co? Pomijając poligonowe klimaty, krajobrazy mają piękne. Podczas manewrów, czy jak tam się zwą takie wojskowe działania, musi być bardzo efektownie.
No cóż MISZCZU Abirze.... Pokajam się.
Myślałem, że Ty tylko dobre piwo serwujesz, ale okazało się, że foty jeszcze przedniejsze.
Szacun jak mówią nieco młodsi ode mnie...:wink:
Układ skrzydeł na 316 fantastyczny. 317 jak reszta zauważyła świetne. Przyznaję, że podobają mi się zdjęcia gdzie jest jakiś element dodatkowy środowiska życia takich ptaków. Taki walor edukacyjny :)
potraficie naładować mi akumulatory, fajnie że wam się podoba
chyba bez znajomości nie ma szans tam wejść. Żona ma wujka, który pracuje w obsłudze poligonu. mieliśmy szczęście że nie było żadnych ćwiczeń (bo tam ciągle ktoś ćwiczy - Polacy, USA, Kanada, DDR i inne) i dzięki jego pracy (miał pozwolenie od swojego szefa na małą wycieczkę) mogliśmy pozwiedzać to miejsce.
w inne miejsca (mniej ważne) wielkiego poligonu drawskiego wchodziliśmy bez problemu - wystarczyła jego przepustka, jednak Bucierz to co innego
Melduję, że odrobiłam zaległości :roll: Bociek fantastyczny a poligon mnie zaintrygował... nie masz więcej? ;-)
Rybitwa 317 super. Dynamiczne wychodzą ci fantastycznie.