Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Jak miło:grin:
...i wesoło
kiedy Arek krąży w koło. :mrgreen:
3 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie widziałem tego kwitka, ale wydaje mi się, że powinien być bardziej nasycony.
Ja też nie, ale jeśli już to bardziej w tę stronę (Beaty, Twój, mój):
Załącznik 115227 Załącznik 115228 Załącznik 115229
Na moje krzywe oko trójka "git" :) , dobra już się nie wtrącam :) .
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Ja też nie, ale jeśli już to bardziej w tę stronę (Beaty, Twój, mój):
No właśnie tej krwistej czerwieni nie chciałem się trzymać, dla tego oziębiłem goździka.
edit:
choć z tym można poszaleć one są od prawie pomarańczowych, przez dwukolorowe(biało-czerwone),
do prawie magnety.
Niebieskie też widziałem :D
Obróbka opanowana, pora pomyśleć o wyposażeniu studia :)
http://strobist.blogspot.com/2006/07...to-studio.html
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Ja bym nakłaniał w plener, w naturze, w pełnym słońcu pokazać urok kwiatów, potem modelek, modeli, modeliny i
znowu wrócić do rycia w kamieniu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ja bym nakłaniał w plener, w naturze, w pełnym słońcu pokazać urok kwiatów, potem modelek, modeli, modeliny i
znowu wrócić do rycia w kamieniu.
czasem przestaję Saboora rozumieć... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bzyku
czasem przestaję Saboora rozumieć... ;)
A to Ty się jeszcze starasz zrozumieć? :shock: Ja przyjmuję po prosty jak jest :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Na moje krzywe oko trójka "git" :) , dobra już się nie wtrącam :) .
Ależ wtrącaj się, wtrącaj - każda gęba mile widziana. Ciekaw jestem jak by wyglądał goździk, który by każdemu spasował. Pewnie trza by się porzygać :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
A to Ty się jeszcze starasz zrozumieć? :shock: Ja przyjmuję po prosty jak jest :mrgreen:
Mnie ostatnio coś o balsamie na duszę nawijał - nie wiem czy się bać :roll: