Zima w Beskidzie Niskim :)
Dziś będzie "drogowo" albo jak kto woli "szosowo"
Bielanka
603.
Banica
604.
Izby
605.
606.
Wersja do druku
Zima w Beskidzie Niskim :)
Dziś będzie "drogowo" albo jak kto woli "szosowo"
Bielanka
603.
Banica
604.
Izby
605.
606.
pierwsze fajne, potem super widoki tylko obróbka mi troszkę nie leży... jakieś takie niebo niefane trochu jest, coś za mocno wyciągałeć ;). Fajna ta zima u Ciebie.
Klasa fotki Bodzip! Chyle czoła!
Mam tez kilka pytań: co za pojazd pozostawił takie ślady na 604? chmury na 605 są li tylko dziełem natury, czy wspierałeś ja jakimiś sztuczkami?
To klasyczne sanki "wsiowe" ciągnione przez konika. Eech źle się wyraziłem - to nawet nie sanki, tylko coś w rodzaju podwody nisko zawieszonej :)
Niebo oryginalne. W ogóle to niebo za ciekawe nie było. Czasami białe, błękit taki wyprany z koloru, a o 14.00 już śnieg sypał.
I jest to po części odpowiedź Robertowi. Nie ciągnąłem nieba, zostawiłem jakie było.
Dzięki za odwiedziny :)
Nieciekawe to u nas jest...ciągle szaro, zero nawet wypranego błękitu, w weekend jadę w Beskid Śląski, może uda mi się w końcu ładną zimę uwiecznić.
Dokładnie, jak ostatnio wziąłem aparat na spacer, to mi tylko na obiektyw napadało i schowałem do torby.
ja ostatnio nie mam kiedy wyskoczyć na foty, mam nadzieję że weekend będzie owocny, choćby śnieg padał jak wściekły idę focić...
Trochę "święte" :)
607.
608.
I drogowe i święte mi się podobają. Najbardziej święte z krzyżem.
Pozdr