"- i jakiś niezidentyfikowany gatunek: 580" Nie do wiary, ze jest jakiś "robal", którego nie identyfikujesz? Pewnie się z nami droczysz?:mrgreen: O kolejnych świetnych zdjęciach już nie będę przynudzał. Gratuluję wystawy.
Wersja do druku
"- i jakiś niezidentyfikowany gatunek: 580" Nie do wiary, ze jest jakiś "robal", którego nie identyfikujesz? Pewnie się z nami droczysz?:mrgreen: O kolejnych świetnych zdjęciach już nie będę przynudzał. Gratuluję wystawy.
Marku, gratuluję wystawy. Nie będę bo trochę daleko, ale już sam tytuł jest zabójczy :)
Ja też gratuluję! Tylko dlaczego akurat w tym dniu.:evil:.
Czas zabijania. Ciary przechodzą...
Wystawa, piękna sprawa :wink::mrgreen: .
Życzę dużej frekwencji, niestety to nie moje okolice. Jak by kiedyś kolega szanowny w Tarnowie albo w Krakowie wystawę organizował to bardzo chętnie zobaczę :)
Świetne te "ostatnie" kadry. Gratuluję wystawy i pozdrawiam.
Piekne foty.
Dzięki za kolejne miłe słowa!
Dzisiejszy temat to gąsienice. Młoda gasienica widłogonki (prawdopodobnie widłogonki gronostajki, ale jeszcze zbyt młoda by mieć pewnośc co do konkretnego gatunku):
589.
- gąsienica garbatki zygzakówki - egzemplarz bardzo jasno ubarwiony - częsciej można spotkać ciemniejsze:
590.
- i trzy kadry gąsienicy jakiegoś gatunku wycinki:
591.
592.
593.
Gratuluję wystawy ! :mrgreen:
Kadry robali świetne. :mrgreen:
A gdyby zamiast robali na tych liściach leżały jakieś osiemnastki, no góra dwudziestki :-P:roll: , ech, rozmarzyłem się. :-P:mrgreen:
Gąsienice miodzio,dwudziestki też by mogły być hehe
Gąsienice super :), rzadko (lub nigdy) się takie widuje.