Podzielam pogląd Zibiego w sprawie ostatnich zdjęc Asi.Styl willowa.....mam na mysli efekty obróbki.
Wersja do druku
Podzielam pogląd Zibiego w sprawie ostatnich zdjęc Asi.Styl willowa.....mam na mysli efekty obróbki.
Eddie piękne zdjęcia, na koncertowych kolory i ostrość super.
Ciekawe ujęcia z cmentarza.
Jak dla mnie nic, tylko patrzeć i się uczyć :oops:
Ktotek, przymajstruje trochę później, zobaczę jak będzie to wyglądać.
Voovoo, żeby mi tylko żaden nie wyskoczył, że w ślady Willowa idę :) Nie, żeby to było złe.
Ja po prostu nie chodzę po konkretnych śladach :)
Zulka, Zibi - dziękuję serdecznie :)
Kolejna piątka z wczorajszego spaceru...
Ostatnie trochę za ciemne, ale wiesz wszystkie kadry Twoje mają coś cenniejszego. Przywołują nastrój zgodny z tematyką zdjęć, zmuszają do refleksji (wcale nie negatywnych), a to jest najcenniejsze w fotografii.
Zibi, raz jeszcze serdeczne dzięki, naprawdę.
Co do ostatniego zdjęcia - mam drugie ujęcie, trochę jaśniejsze; dla mnie jednak było zbyt jasne, za bardzo pogodne, tak bym chyba powiedział.
Przed ostatnie jest zdecydowania za ciemne, ale nie wiem czy się da wyciągnąć
Rozumiem, że chciałeś podkreślić zmierzch i ten czas odejścia, ale nie wiem czy nie przedobrzyłeś, bo z czerni już nic nie wyciągniesz chyba. Trzeba by mieć, ze dwa ujęcia, różnie naświetlone i porównać. Ja dość często tak robię. Taki ręczny braketing :)
Zibi, ale ja z tej czerni nie chcę nic wyciągać, ona właśnie miała pozostać taka jak jest. Na zdjęciu jest ona głębsza niż na własne oczy widziałem, ale pogłębienie cieni było moim własnym wyborem.