Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Coś wyprany z koloru, podciągnij troszkę nasycenie i wyostrz.
2 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Załącznik 115215
nie będę bardziej ostrzyć... bo nie będzie to dobrze wyglądać ale zmieniłam nasycenie... i faktycznie chyba lepiej to wygląda.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bzyku
Coś wyprany z koloru, podciągnij troszkę nasycenie i wyostrz.
Może tak:
Załącznik 115216
:) no może rzeczywiście... ech...
Od razu lepiej, brakowało koloru :)
Ja zawsze boję się przedobrzyć...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
nie będę bardziej ostrzyć... bo nie będzie to dobrze wyglądać ale zmieniłam nasycenie... i faktycznie chyba lepiej to wygląda.
Goździk świetny! Ta wersja moim zdaniem w sam raz :) , nie za ostro nie za gładko :) .
---------- Post dodany o 13:33 ---------- Poprzedni post był o 13:32 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Może tak:
Przestrzony moim zdaniem sporo :) .
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Może tak:
Przesadziłeś. Wersja Beaty lepsza.
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Goździk świetny! Ta wersja moim zdaniem w sam raz :) , nie za ostro nie za gładko :) .
Przestrzony moim zdaniem sporo :) .
Taka ciekawostka: zwiększona ilość detalu, nie ostrzony, ale fakt kwiatek miękki jest, a tu troszku za twardy.
---------- Post dodany o 14:50 ---------- Poprzedni post był o 14:48 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Przesadziłeś. Wersja Beaty lepsza.
Nie widziałem tego kwitka, ale wydaje mi się, że powinien być bardziej nasycony.