dobry duet :)
poprzednie sytuacyjne też miłe w odbiorze
Wersja do druku
dobry duet :)
poprzednie sytuacyjne też miłe w odbiorze
duet - wesoły. ładne kolory
Ładny podpis :)
Dzięki, że zaglądacie :)
W sobotę przy okazji zakupów w jednym z łódzkich centrów handlowych trafiłem na konkurs tańca break-dance. Miałem całe 30 minut, więc efekty nie powalają. Mimo, że nie jestem fanem hip-hopu to wyczyny niektórych tancerzy zrobiły na mnie wrażenie.
356 - 358
Załącznik 127914
Załącznik 127915
Załącznik 127916
Pozdr
Jakoś inaczej obrobiłeś niż zwykle? Z jednej strony podoba mi się wyrazisty podział czerni, bieli i szarości, z drugiej jednak strony biele i czernie wydają mi się płaskie. Ale to w sumie szczegół.
Uwielbiam break-dance - taki taniec połączony z taką muzyką. Oczywiście jako widz :D
Znalazłem nowy preset w lightroomie ;)
Żałuję, że nie miałem więcej czasu na oglądanie występów. Niektórzy zaprzeczali istnieniu grawitacji :)
Prowadził raper i beatboxer Rademenez (pierwszy raz widziałem i słyszałem) - jak w przerwie między pojedynkami tanecznymi zaczął "freestyle", czyli improwizowany rap, to nie mogłem przestać słuchać.
Pozdr
Na 356 fajnie wyszła ta panorama wyklejona na szybach na budynku w tle. Z tym Twoim rybim okiem można byłoby spróbować zrobić centralnie i bliżej ten kawałek budynku z wyklejonymi szybami w panoramę z ludźmi na pierwszym planie lub bez nich. Przy tej obróbce na 99% wyszłoby jak naturalne odbicie w szybach i chyba fajnie by wyszło:)