Pani z hartem pokazała hart ducha :grin:
Fajne zdjęcia :)
Wersja do druku
Pani z hartem pokazała hart ducha :grin:
Fajne zdjęcia :)
fajne zdjęcia z ciekawej imprezy
ciekawe czy to Pani miała charta na smyczy, czy chart panią woził za sobą?:grin:
bardzo fajna relacja - nie ukrywam że licze że masz więcej kadrów :)
Dzięki
Pani była mniej interesująca od psa. Chciałem pokazać psy. Ich właściciele to IMHO mało istotny element, zwłaszcza te żółte kamizelki.
Niemniej po przemyśleniu przyznaję Ci rację. w Większej GO też dobrze by wyglądało.
Dziękuję. Dobrze, że ten pies nie miał zacięcia sportowego. Właścicielka była osobą o niskim wzroście i psina sięgała jej do klatki piersiowej :-P Jakby ją pociągnął mogło by się skończyć scenkami z Bnny Hilla :-P
Dziękuję. Coś jeszcze mam, ale w mojej ocenie mimo fajnego tematu impreza nie była super fotograficzna, widowiskowa. Jakoś inaczej sobie to wyobrażałem. Chyba pokazałem najciekawsze pstryki.
Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa i uwagi.
na krakowskim fotospacerze zimowo-niedzielnym
widzieliśmy jednego psiaka ciągnącego sanki z dzieckiem :D
chciałam nawet zrobić Ci "konkurencję" ale byli za szybcy i zwiali ;)
250. Na spacerze w kampinosie można spotkać śpiące łosie :)
Załącznik 139768
251. I te obudzone też :-P
Załącznik 139769
Zdjecia jak i spiacy bardzo mi sie podobaja.
śpiące czy też obudzone, wszystkie osie fajne są :grin:
Piękne portreciki :)
faaajne osie - jak zawsze
251 - ten łoś ma taką minkę że mógłym zaryzykować stwierdzenie że to ładne zwierze :)
250 Łosiajamiające :-)
śpiący jest bossski - ale o dziwo też jestem zdania że ciasnawo :(
Super, szczególnie drugi łoś.
Dla każdego coś miłego. I szerzej :-P
252.
Załącznik 139858
253.
Załącznik 139859
Piekne losie.
Lubię te zwierzaki oglądać. Zaraz mi się gęba śmieje :mrgreen:
wrrrr, jeszcze muszę rozdać, no ileż można :roll:
Fajne łosie, (252) wygląda jakby miał na wszystko "wyłożone":cool:
Była architektura, las, łosie, kiczyki, kolarstwo, samoloty. Samochodów jeszcze nie było. Zapraszam zatem na krótki reportażyk. STW Drift Bemowo.
254.
Załącznik 140060
255.
Załącznik 140061
256.
Załącznik 140062
257.
Załącznik 140063
258.
Załącznik 140064
259.
Załącznik 140065
260
Załącznik 140066
261.
Załącznik 140067
262.
Załącznik 140068
Wolę łosie, piękne zwierzaki to są, śpiące czy nie, nie nudzą mnie :grin:
samochodowa wrzuta mi się podoba, choć wolę foto przyrodnicze.Pozdrawiam
mam podobnie jak wyżej ;)
niemniej dynamika fajna
podobają się 261 257 i 255
ale zaleciało gumą... dawaj łosie :mrgreen:
btw
i tak fajna i dynamiczna wrzuta :)
Nie dawaj łosi, tylko dawaj takie wrzuty jak ta ostatnia. Jest przynajmniej urozmaicenie a nie jednorodność :)
Najlepiej wyszło chyba 256 lecz szkoda braku pupy w trochę większej ilości :). 261 też jest bardzo fajne. Uważam, że cała wrzutka mogła by się obyć bez 254, 258 i 260 - te wyszły dla mnie nieciekawie :). W 254 w kadrze powinien być cały samochód z taką ilością lewej strony jak jest teraz i może jeszcze trochę więcej góry a 258 i 260 tracą przez brak ostrości. 258 byłoby zarąbistą fotą gdyby udało się uchwycić ostrość samochodu :)
Dynamiczne kadry, lubie takie.
Rajdowo i 256.
Wrzuta z psami bardzo ładna a łosie rewelacyjne.
Od czasu do czasu od przyrody dobrze jest odpocząć :wink: Bardzo lubię sporty samochodowe, ale bardziej fotografować. Nie interesuję się jednak nimi jakoś specjalnie. A imprezy tego typu do doskonała okazja na sprawdzenie się w takich okolicznościach. Tutaj dużo i szybko się dzieje. Trzeba sporo przewidzieć.
Ale jak czuć zapach gumy, to znaczy, że jako tako mi się udało :-)
Dzięki.
Tak jak wspomniałem wcześniej. Zabawa jest przednia. Dzień wydarty z życiorysu :-) Normalnie trans :-) Starałem się o akredytację, ale nie wyszło. Musiałem się rozpychać w tłumie. Ale jak się nie ma co się lubi to...:wink:
Podziękował.
Jeśli chodzi o 258, to będę bronił tej fotki. Owszem samochód jest poruszony. Ciężko przy takich czasach(choć nie było zbyt mało 1/90) utrzymać. Samochód bokiem wychodził z zakrętu i kontrował. Czyli coś leci w prawo, a drugie coś leci w lewo :-) A lubię to zdjęcie za nieporuszonego kierowcę. Dla niego głównie pokazałem to zdjęcie.
Jak zwykle dzięki
Fajnie, że Ci się podoba :-)
Spoko, mieszkam w mieście... kilkadziesiąt metrów od czteropasmówki, widzę ją z okna... i słyszę samochody non stop... dlatego być może nie zachwycam się fotami tego typu :) i wolę łosie...
Fazi, spoko nie musisz bronic tego zdjęcia - ja go bić nie zamierzam hihi ;) :). Zdaję sobie sprawę, że takie zdjęcia nie są łatwe do zrobienia bo są trudne ale mnie jako oglądającego bardziej interesuje samochód niż kierowca. Dodatkowo przyjmijmy, że jestem jakimś tam oglądaczem którego nie interesuje fotografia tak więc w tym momencie mam w poważaniu skale trudności i technikę wykonania - patrze tylko na efekt :). Ostatnio prawie nie udzielam się w galerii oprócz wstawiania fot. Ma na to wpływ kilka czynników i nie będę w nie teraz wnikał ale gdybyś tą fotę tam wstawił i przód wyglądałby tak jak kierowca to bym się przemógł i wystawił Ci maksa :)
Na pewno nie z powodu, że nie podobają mi się tam zdjęcia, że jestem obrażony, że czuję się ponad, że mam focha - nic tych rzeczy. Po prostu na ten moment nie widzę sensu robienia tego. A poza tym nie branie udziału w grze pt. "Ocenianie" (bo to jest swoistego rodzaju gra) daje Ci możliwość patrzenia na wszystko z trybun a nie z boiska :)
256 dla mnie byłby idealnym zdjęciem na plakat reklamujący Fast & Furious 7. Bardzo dynamiczne zdjęcia, dobra robota, a 256... szacun:)