Jak mogłeś ISO pominąć :evil:
Wersja do druku
Jak mogłeś ISO pominąć :evil:
Droga IZO ja ciebie bym nie pominął, generalnie to żadnej bym nie pominął haha :D
---------- Post dodany o 14:24 ---------- Poprzedni post był o 14:16 ----------
Zamiast pisać o rgb to można też posłuchać zamieniając literki (brzmienie podobne) ;). Cholera jakieś wspomnienia mi powróciły ile to lasek się przy tym ob......., znaczy obtańczyło :D. Wybaczcie bardzo mało poprawne politycznie sformułowania hehe ;) :D. Na pohybel poprawności, niech żyje ŻYCIE :)
http://www.youtube.com/watch?v=dbEOEt-sPeE
Witajcie. Obowiązki służbowe i brak czasu nie pozwoliły mi na fotografię.
Kolejne zdjęcia z gór stołowych - Szczeliniec.
Zdjęcia 273, 274, 275, 276.
Nie przepadam za górami (chyba już wspominałem) ale stołowe bardzo lubię :). Ta fota z korzeniem jest dobrym tematem na stworzenie czegoś mrocznego. Na trzeciej z kolei ten głaz-jajo przypomina trochę czaszkę jak się mu przyjrzeć :). Powiem tak - pomimo ostrego słońca uważam, że te ostanie zdjęcia wyszły Ci najlepiej :)
W ostatnich dwóch tygodniach brakowało czasu n obróbkę. Na szczęście nie na zdjęcia. mam jeszcze pełną kartę ze zdjęciami ale nią zajmę się w weekend. Bałem się zdjęć ze Szczelińca bo były popołudniu robione. Na razie dwoje małych dzieciaków to nie ma mowy o wczesnych wędrówkach.
zdjęcia:
277 - z Szczelińca. Prawdopodobnie małe pustułki
278 - Spacerowe
279. z szlaku gdzie są skalne grzyby.
Ladna wrzuta, ciekawy kolor wody na ostatnim...
A mi się drugie podoba :)
Dzieki,to sobie pozwiedzalem.
Zdjęcia z porannego pleneru (też góry stołowe).
zdjęcia 280, 281 i 282.
Ladnie udalo Ci sie tecze uchwycic, na ostatnim widac nawet podwojna... choc mam wrazenie, ze jakby lekko krzywe to ostatnie, ale moze to po prostu uksztaltowanie terenu.
Trzymałem się lewej ściany domu, choć jak się na niego patrzy t każda ściana krzywa.
Widzę, że kolega się rozkręca. Kapliczka i dwa pozostałe znakomite.
Młode pustułki świetnie wypatrzyłeś, ale najbardziej mi podchodzi ostatnie 279. super kolory.
Na dobranoc dobry wiodk.
Srodkowe fajne :)
Tęcze fajne - podoba mi się ten badyl na drugim :)
tęczowe rzeczywiście bardzo ładne
ze Szczelińca fajna wrzuta. ładne kolorki- podoba mi się :) tęczowe też super. pozdr
Ostatnia wrzuta z gór stołowych.
Zdjęcia 283, 284.
Wykonując te zdjęcia poświęciłem się i poddałem działaniu elektrycznego pastucha. Prawdopodobnie 12 wolt.
Koniki były ogrodzone elektrycznym pastuchem (sprawdziłem łechtało fajnie) ale nie było problemu z przekroczeniem więc wszedłem. Gdy kończyłem zdjęcia jeden z koni powoli nieśpiesznie zaczął iść w moją stronę. Nie dostrzegłem czy to był ogier czy wałach ale na pewno nie klacz. Powoli wycofałem się ale koń dalej szedł. Myślę pewnie chce cukru ale do pewności wolałem opuścić pastwisko. Jak to w górach teren nierówny jak wchodziłem to byłem wyżej i łatwo było wejść ale trudniej wyjść z klamotami fotograficznymi. Koń szedł dalej i trzeba było przekroczyć. Finał jest taki, iż da się wytrzymać pięć sekund z drutem 12 wlotowym na jajkach.
PS. Koń był łagodny i pewnie chciał cukru.
Fajna wrzutka z koniami ale dzieci to juz chyba nie planujesz mieć, co?
Konie szalone,przebiegly galopem.
zdjęcia z kuniami świetne a o te prądy się nie bój :) po 3 latach na farmie wIRL i setkach elektro wstrząsów doczekałem się maluszka :) ENERGICZNEGO bardzo :) pozdr
Spoko mam dwoje.
Piękne te końskie. Ładna pora i ekstra kolorki