Dziękuję!
Dziękuję jak nie wiem co :D Miło, że mój wątek służy innym, czy do rozrywki, czy do podnoszenia na duchu ;)
Ten mój jakoś tak mało zachęcająco wyglądał ;) Dzięki za odwiedziny!
Wersja do druku
Dziękuję!
Dziękuję jak nie wiem co :D Miło, że mój wątek służy innym, czy do rozrywki, czy do podnoszenia na duchu ;)
Ten mój jakoś tak mało zachęcająco wyglądał ;) Dzięki za odwiedziny!
Trochę nadrabiam oglądanie zdjęć i muszę przyznać, że to zdjęcie z motylkiem - rewelacja, lubię jak na zdjęciu dużo się dzieje. Z tych ostatnich to 114 mi się spodobało, bardzo "miejskie"
Dziękuję i zapraszam częściej :)
Jeszcze kilka kadrów z rowerowych zmagań z Jurą Krakowsko-Częstochowską.
115.
Załącznik 118230
116.
Załącznik 118231
117.
Załącznik 118232
Tak czułam, że szału nie będzie, ale mimo wszystko pisanie trzeciego posta pod rząd, to jakoś tak słabo... ;) Może zdobycze z Nocy Muzeów bardziej Wam przypadną do gustu. Jakoś mi sporo tego wyszło, to podzielę miejscami: na początek Ośrodek Propagandy Sztuki - Galeria Re:medium i prace studentów łódzkiej Filmówki.
118.
Załącznik 118452
119.
Załącznik 118453
120.
Załącznik 118454
121.
Załącznik 118455
Przełamię to milczenie...;)
Te ostatnie (nocno-muzealne;)) to takie bardziej dokumentacyjne i jako takie mogą mieć charakter poznawczy. Tylko i aż tyle.
Poprzednia wrzutka - ten rower - no mogłoby chyba być coś, ale nie ma, nie wyszło. Ewentualnie ja tego nie dostrzegam.
Ucięta szopa z napisem Betlejem zamknięta na kłódkę - nie wiem co zobaczyłaś, ja tego nie widzę.
Pień drzewa z kategorycznymi stwierdzeniami, o tym gdzie jest Jezus i kogo kocha - no wiesz...., o religii tu nie wolno... - stąd ta cisza;)
Głowa do góry!
Mnie też nie wychodzi.
Dziękuję za bardzo wartościowy komentarz. Czasami nie nadążam, co się podoba, a co nie https://forum.olympusclub.pl/images/.../icon_wink.gif Wiem, że raczej dokumentacyjny charakter, ale takich też sporo tu widuję, a te fugurki są tak nisamowite, że chciałam się z Wami podzielić. A z tą religią to nie wiedziałam, trzeba pamiętać na przyszłość :)
A Ty emotkę widział? Hę?
Chyba pisarsko mi też nie wychodzi...;)
Już wiem:idea: - zacznę śpiewać:mrgreen: [to dopiero byłaby masakra:twisted:]
Dopóki pstrykanie sprawia Tobie frajdę - to się nie przejmuj nami. Serio.
@realnasty, tak już czasem jest, że może mniej rusza, albo mniej chce się pisać bo upał. Trzymajmy się tej drugiej opcji ;)
rób fotki ziomalko, każda czegoś uczy.:grin:
Nie przesadzaj ;)
Patrząc na 119 wyczuwam klimat z filmów animowanych Tima Burtona, a takie klimaty lubię :grin:
A mnie się podoba 120. Ładnie kadr wzrok prowadzi i fajne kolorki oddzielające przestrzeń.
Dzięki. To tak bardziej w Twoim klimacie, nie? :)
To jeszcze trochę ludków nocno-muzealnych i kapka architektury, i dam Wam spokój ;)
122.
Załącznik 118532
123.
Załącznik 118533
124.
Załącznik 118534
125.
Załącznik 118535
No pani, nocnomuzealna wrzutka bardzo fajna. 123. najbardziej.
Wszystkie ostatnie fajne, ale 124 aż się prosi o wyprostowanie perspektywy :)
Poza tym widzę czarnobiel, a to chyba rzadkość u Ciebie ;)
Nnnoo!
Trzeba było tak od razu;)
123 mi się najlepiej.
Mnie najlepiej podoba się 121.
Nie moja dziedzina:) Ale najbardziej podoba mi się 123.
Remiza jest bardzo fotogeniczna i najlepiej wychodzi robiona z ulicy. Ty zrobiłaś fajny "skrót". Pozostałe też fajne, podoba mi się szczególnie 123 i125. Czy to ostatnie 125 nie robiłaś czasem w willi Grohmana??
Coś mi te wnętrza przypominają:grin:
122 i 123 dla mnie :)
Z ostatnich wrzutek bardzo mi się podoba praca ze zdjęcia 118, ponadto zdjęcia nr 123 i 125 do mnie gadają
Bo przepisy są po to, żeby je łamać :)
126.
Załącznik 118998
123 i 125 fajne z muzealnych. W 125 prawie idealnie się Pan Tryzno wpasował w dziurę przy lampie. 124 jakoś nie pasuje do pozostałych.
126 też dobrze wypatrzone.
Pozdr
Dzisiaj kilka pstryków z opuszczonych biur Se-Ma-For-a.
127.
Załącznik 119074
128.
Załącznik 119076
129.
Załącznik 119075
130.
Załącznik 119078
131.
Załącznik 119077
I można tam normalnie wchodzić?
Zasadniczo to nie ma problemu - dzisiaj nawet trafiłam na dwóch policjantów, to się tylko pytali, czy jakichś gówniarzy nie widziałam...
z ostatniej 127 i 129 najlepsze
dyptyk 128 jakoś do mnie nie przemawia - zbliżenie drzwi tak dziwnie cięte -psuje mój odbiór - robiłabym większego zooma na napis z ogarnięciem cech chcarakterystycznych tych drzwi..
130 - z potencjałem ale można było w obróbce bardziej poszaleć
a ostatnie - co to ta ramka po lewej i prawej stronie ? - nie do końca mi podchodzi, za bardzo wyprane, temat tak kadr i ogólnie technicznie nie do końca