-
Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Też tak myślę. Na fejsie też tak wstawiają, więc niby dlaczego na OC nie? :D
Ale na fejsie mają słit focie. :cool:
-
A nasze nie są słit? No helloooł!
-
Właśnie! Bufetowa ma rację :)
Przynajmniej moje zdjęcia są sweet :)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Przynajmniej moje zdjęcia są sweet :)
jak nie przymierzając wieprzowe dżemolady ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
konradkkk
i co z tym głosowaniem?
Bedzie po 21:00, jak Hades znajdzie chwilę czasu i nikt i nic go nie oderwie od klikania.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
konradkkk
i co z tym głosowaniem?
Hades pisał coś o tym, że będzie jutro/pojutrze. O ile dobrze pamiętam.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Hades pisał coś o tym, że będzie jutro/pojutrze. O ile dobrze pamiętam.
Znaczy potrzebuje do jutra czasu na klikanie...
-
O Hadesie, Twój Cerber nie szczeka !
Całe forum na Twe słowo czeka.
Ty Plutonie hasasz gdzieś po świecie,
a tu kalendarz czeka, Twe dziecię.
-
Wiadomo kto wygrał w konkursie na miss poszczególnych miesięcy ???? :-P :-P :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Wiadomo kto wygrał w konkursie na miss poszczególnych miesięcy ???? :-P :-P :-D
A te wybory dopiero od 1 września będą, na mistera od 15, a ogłoszenie wyników na zlocie.:wink:
-
Znaczy zamiast glosowania na forum było tajne losowanie? W regulaminie tego konkursu niezmienne jest tylko to, że wszystko sie zmienia, daty, ilości zdjeć to może i daty na kalendarzu się zmienią:wink::-P:mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Znaczy zamiast glosowania na forum było tajne losowanie? W regulaminie tego konkursu niezmienne jest tylko to, że wszystko sie zmienia, daty, ilości zdjeć to może i daty na kalendarzu się zmienią:wink::-P:mrgreen:
Tak i rok będzie miał trzynaście miesięcy, jak to drzewiej na wschodzie bywało. :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Tak i rok będzie miał trzynaście miesięcy, jak to drzewiej na wschodzie bywało. :-D
I luty nareszcie 30 dni, a w przestępczym roku 31.
Ale będzie fajnie... siem rozmarzyłem
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
I luty nareszcie 30 dni, a w przestępczym roku 31.
Ale będzie fajnie... siem rozmarzyłem
Drażnij się z Hadesem, twemu zdrowiu niekoniecznie pożytek to przyniesie...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
O Hadesie, Twój Cerber nie szczeka !
Całe forum na Twe słowo czeka.
Ty Plutonie hasasz gdzieś po świecie,
a tu kalendarz czeka, Twe dziecię.
Chciałem to przetłumaczyć z polskiego na nasze, i zbyt dużo brzydkich słów mi wyszło :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Chciałem to przetłumaczyć z polskiego na nasze, i zbyt dużo brzydkich słów mi wyszło :mrgreen:
Niemożliwe -- google-tłumacza użyłeś?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Niemożliwe -- google-tłumacza użyłeś?
Ależ skąd, jak były czasy "Wieży Babel" to wszystkim języki się pomieszały.
A ja mam i sączę właśnie taki eliksir o bursztynowym kolorze, nazywa się Glenmoran czy jakoś tak, i ... wspaniale pomaga w tłumaczeniu trudnych tekstów.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ależ skąd, jak były czasy "Wieży Babel" to wszystkim języki się pomieszały.
A ja mam i sączę właśnie taki eliksir o bursztynowym kolorze, nazywa się Glenmoran czy jakoś tak, i ... wspaniale pomaga w tłumaczeniu trudnych tekstów.
No cóż - procedury przewlekają się w czasie, fotografia miesiąca się nie ruszyła, do tego czas upiornych upałów trwa w najlepsze, to nawet tłumacz mógł się popsuć wszakże on zależny od komfortu pracy procesorów, a czym chłodzić jak dookoła ukrop jakiś, nie każdy może jak nasza syrena wskoczyć do wody...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
nazywa się Glenmoran czy jakoś tak, i ...
.....i podaj pelna nazwe.Bo po jednej mnie glowa boli,druga za slodka a trzeca w takiej pekatej jak buklaczek butelce znakomita.Nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach.Oczywicie pita w miare jak wszystko przeze mnie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
.....i podaj pelna nazwe.Bo po jednej mnie glowa boli,druga za slodka a trzeca w takiej pekatej jak buklaczek butelce znakomita.Nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach.Oczywicie pita w miare jak wszystko przeze mnie.
O tak Panie :mrgreen:
Glenmorangie
Highland Single Malt
Scotch Whisky
The
Oryginal
-
Przejrzałem zdjęcia. Przeczyściłem galerię z pionowych kadrów. Między kolejnymi zadaniami uruchomię dzisiaj głosowanie.
-
To jeszcze, proszę, moje foto usuń - ma nieprawidłowe proporcje boków.
Trzeci raz nie poproszę...
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Usunąłem.
... i?
o ile pamiętam 21-go wieczorem miałeś usiąść i uruchomić głosowanie, potem 24-go wieczorem głosowanie miało ruszyć, mamy 26-go i ani głosowania ani jakiejkolwiek informacji ani pocałujcie mnie wszyscy w d.....
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
... i?
o ile pamiętam 21-go wieczorem miałeś usiąść i uruchomić głosowanie, potem 24-go wieczorem głosowanie miało ruszyć, mamy 26-go i ani głosowania ani jakiejkolwiek informacji ani pocałujcie mnie wszyscy w d.....
Spokojnie:)
Cechą tego konkursu jest to, że nic nie jest stałe; ani zasady, ani terminy. Zmieni się termin(y) i będzie pasować;) .
Potem zrobi się głosowanie (kiedyś) i wtedy może się okazać, że wybrana 12 niekoniecznie wpasowała się w ramy regulaminu, więc albo się zmieni fotki (te wybrane), albo po raz kolejny formułę "konkursu";).
Ważne, że ustalono dokładne parametry wydruku oraz zasady kolportażu kalendarza:mrgreen:
-
Cos mi sie o uszy obilo,ze 2013 ma byc dopiero za dwa lata,ze taraz maja powtorzyc ten 2012 raz jeszcze.Jakis ekspryment grzybowy czy cus:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mamy czas :-P:-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Cos mi sie o uszy obilo,ze 2013 ma byc dopiero za dwa lata,ze taraz maja powtorzyc ten 2012 raz jeszcze.Jakis ekspryment grzybowy czy cus:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mamy czas :-P:-P
Mirek podobno wg. Majów kalendarz 2013 już niepotrzebny. :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Mirek podobno wg. Majów kalendarz 2013 już niepotrzebny. :-D
No jak nie potrzebny??? A Apokalipsa??
-
To może przy okazji na 2014 już zaczniemy, w razie gdyby 2013 wypalił;-)
-
Żarty żartami a odzewu admiralicji jak nie było tak nie ma, pytam więc po co było ruszać z akcją? Czekacie aż ludzie zapomną?
-
Żarty żartami, ale by zebrać przyzwoitą ilość propozycji należało przedłużyć termin. Więc też trochę czekałem.
Teraz dodaje numeracje do zdjęć. Więc w każdym z 200 zdjęć trzeba dodać w tytule numerek. Głosowanie odbędzie się ankietą w wątku, tak by można było wybrać kilka propozycji.
-
Hades jest mocno offline ostatnimi dniami. ale z tego co wiem, to działa ile może.
Ją też w ostatnim tygodniu byłem praktycznie tylko przez telefon dostępny. nic nie idzie w odstawkę.
-
Juz myslalem, ze jest w druku, a tutaj taka niespodzianka ;)
pozdro
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Hades jest mocno offline ostatnimi dniami. ale z tego co wiem, to działa ile może.
Ją też w ostatnim tygodniu byłem praktycznie tylko przez telefon dostępny. nic nie idzie w odstawkę.
Grizz, to niczego nie wyjaśnia, jeżeli ma czas i wolne środki żeby dwa razy pisać że coś zrobi, to TYMBARDZIEJ ma mieć czas żeby napisać dlaczego nie zrobił i kiedy zrobi. Chyba że ja źle rozumiem dobrze wykonywaną pracę. Jeżeli będzie tak robił dla siebie to jego sprawa, robi to jednak dla dużej grupy ludzi którym należy się elementarny szacunek.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Juz myslalem, ze jest w druku, a tutaj taka niespodzianka ;)
Myślałem, że coś dodasz. Witaj ponownie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Myślałem, że coś dodasz.
Wiesz, dokładnie to samo chciałem Tobie napisać. To co, dodasz coś?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Myślałem, że coś dodasz. Witaj ponownie.
Nawet jakbym chcial to nie moglem fizycznie, gdyz bananem mnie poczestowano :)
Rowniez Witam ponownie :)
pozdro
-
W krótkich, żołnierskich słowach:
producent kalendarza oczekuje na materiał zdjęciowy najpóźniej w 37 tygodniu.
Czyli na dobrą sprawę, jest już ostatni dzwonek. Jeszcze jedna sprawa - przy składaniu zapytania o kosztorys, zastrzegłem, że na drugiej stronie kalendarza (czyli na odwrocie okładki, czyli tej strony z napisem "Kalendarz 2013") też zostanie coś wydrukowane. Te "coś" wyobrażałem sobie, jako tekst promujący OlympusClub, np. prezentacja OlympusClubu, która była opublikowana w Digital Foto i Video - https://forum.olympusclub.pl/content...TAL-FOTO-VIDEO. Może jakieś inne propozycje?
Pozdrawiam
Jack