218 i 219 boskie :)
Wersja do druku
218 i 219 boskie :)
Cześć Marcin :)
218 mi się bardzo podoba. 219 też ale to nie to :mrgreen:
a mnie właśnie to zimne 219 , może te wschody i zachody przejadły mi się trochę i to dlatego. pozdrawiam
Wszystkie trzy się podobają, największe wrażenie na mnie robi 218, potem 217 i 219.
Jak dla mnie 218 oraz 219 miodzio.
Dzięki za odwiedziny i wpisy.
Kolejne znad Wisły. Zima (zwłaszcza ta sroga - a ta zamiast sie umacniać ustępuje :-( ) to ciekawy czas do jej fotografowania.
220.
221.
222.
223.
224.
Załącznik 76551Załącznik 76552Załącznik 76553Załącznik 76554Załącznik 76555
Dla mnie z ostatniej serii najciekawsze 220 (dzięki ptakom), ale pozostałe też miło się ogląda.
Wszystkie piękne. Pozazdrościć światła.
218 jest moim skromnym zdaniem - naj.
Pozdrawiam.
Hej, :mrgreen:
Wszystkie piękne, ale 221 rozmeziałeś najładniej :)
Wszystkie mi się podobają. Z ostatniej serii najbardziej chyba 221
217,218,219 świetne i z ostatnich 220,221,224:!: chociaż 222 też przyjemne w odbiorze.
Jak dla mnie dwie foty sa piekne 222 oraz 223 :-)
Pierwsze z ptakami drugie i trzecie ... e wszystkie świetne, gratki i dzięki za takie obrazki :)
Udane fotografie. W pełni oddają klimat i urok miejsca.
Ładne fotki 218 i 221 wyróżnione.
Mi się podoba 212. Jakby góry wśród chmur.
Dziękuje Wam za odwiedziny :-)
Po przynudzam jeszcze Wisłą. Dziś było mroźno i bardzo wietrznie.
225.
226.
227.
228.
229.
Życzę wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Dużo zdrowia, spełnienia marzeń, no i oczywiście udanych kadrów.
Załącznik 77122Załącznik 77126Załącznik 77125Załącznik 77123Załącznik 77124
Cudeńka, proszę Pana! Daj Boże, żeby każdy tak przynudzał ;) Seria, a różnorodność obrazów zachwycajaca. I te faktury, nie mniej od światła ciekawe.
Ze świątecznymi życzeniami najlepszymi :)
Ładne, różnorodne krajobrazy i światło. Tak trzymaj.
:grin:
Przepiękne :)
Najlepsze życzenia Świąteczne :mrgreen:
e no bracie. dajesz takie obrazki że aż sie chce z aparatem wyjść... tylko u nas nie ma takich widoków, a o pogodzie nawet nie wspomnę. 3 i 4 to cudeńka, pozostałym niewiele brak.
Zdrowych i Wesołych
pocdrawiam
Mgliste mrozne foty bajeczne. Cala wrzutka swietna.
choć zachwyt mój nad ostatnią wrzutą nie ma końca to zacznę od początku
ze starych wrzutek
217 221 i 222
kapitalnie pokazane a dwa ostatnie piękne mazaje wodne - może kiedyś mi się uda taki efekt osiągnąć bez zbędnego kiczu z zachwytem nad płynnością :) :) :)
a co do ostatniej wrzuty po kolei
225 kapitalne uwielbiam takie przeszkadzajki na zdjęciach z wodą :)
226 bardzo przyjemny dla oka z tymi drzewkami po prawej i maleństwem na horyzoncie
niemniej idąc dalej oczy robią się coraz większe
227 cudowna tafla pokazana w przepiękny sposób
robi się za słodko w mych wywodach ale nic na to nie poradzę ;P
powiem więcej sam jesteś sobie temu winien
228 ten śnieg niczym szczyty gór spowite przepiękną mgłą :)
kolejne cudo do kolekcji
i ostatnie 229 też ładne ale brakuje jakiegoś charakterystycznego wybicia - za równo te "góry" się układają
jednym słowem
ostatnia wrzuta MISTRZ
aż chce się łapać za aparat i wychodzić na pole :)
---------- Post dodany o 14:21 ---------- Poprzedni post był o 14:18 ----------
PS i o ile mnie oczęta me nie mylą to miałeś coś wrzucić do galerii :) :) :)
a chyba tego brak
Ostatnia wiślana wrzutka przecudna. U mnie jeszcze dość gładko nad wodą, u Ciebie widzę tworów moc :D
Dziękuje za odwiedziny i wpisy.
gualsz, dzięki specjalne za tak dokładną analizę, czy o galeryjne zdjęcie, to chodzi o "placki"? Jeżeli tak, to są w poczekalni.
bufetowa u mnie też już gładko. Śryż płynął jeszcze kilka dni temu, ale odwilż już wszystko "zjadła".
A ponieważ odwilż pochłonęła śnieg, to dzisiejszy przymrozek ładnie oszronił kampinoskie łąki.
230.
231.
232.
233.
234.
235.
Czuję się jak ten osiołek, co mu w żloby dano - już nie wiem, gdzie oko zawiesić :|. 231 jednak, 235 po wtóre; pewnie dlatego, że bardzo lubię delikatny rysunek brzóz.
Farensbach pieknie pokazany przymrozek. Brrr aż "wieje chłodem" od tych fotek.
Piękne światło wykorzystałeś.
231 oraz 234 najbardziej mi sie podobaja, chociaz pozostalym niczego nie brakuje :-)
Jak zwykle u Ciebie staranne, przemyślane kadry. Z tych ostatnich trudno wybrać najlpsze, dla mnie wszystkie równie piękne.
Byłem w okolicach Kampinosu kilka razy na plenerach foto, ale zawsze wiosną albo jesienią. Widzę, że muszę się wybrać jeszcze zimą - ostatnia wrzutka świetna. Nie będę wybierał, które najbardziej mi się podoba, bo całość tworzy piękny zestaw.
Pozdr
231 232 i 234 to moi faworyci :)
a co do tego z galerii o którego mi chodziło to w tym momencie nie pamiętam musiałabym się cofnąć kilka stron :)
ale tutaj same cudeńka nadające sie do galerii :) :) :)
pozdrawiam
i dobranoc
Najlepsze zdjęcie z Twoje ostatniej serii to 232 a najmniej mi się podoba z koleii 233 pomimo, że jest na nich prawie to samo ale to chyba kwestia kadru. Moją uwagę dodatkowo zwraca też 234 a pozostałe to na prawdę fajne widoki :)
230 i 234. zazdroszczę ci zacięcia do tego porannego wstawania.
Piekne są Twoje foty!
Mnie również najbardziej zauroczyło 232. chyba przez swą nietuzinkowość.
Co do fot wiślanych, fajnie by było założyć jakiś wspólny wątek w rodzaju "Raport o stanie Wisły" - tak mi przyszło do głowy po lekturze ostatnich wpisów Twoich i adamabiega. Ta sama rzeka, różne oblicza. Może ta sama kra znalazłaby się na kilku zdjęciach różnych autorów :D