Nr 2 - jakby pozowały :)
Wersja do druku
Nr 2 - jakby pozowały :)
dzieki za odwiedziny i dobre slowo :) oczywiscie jak ktokolwiem ma swoja wizje jakiegos zdjecia , to prosze sie nie krepowac chetnie popatrze , dzieki i pzdr.Załącznik 57393Załącznik 57394Załącznik 57395Załącznik 57396Załącznik 57397
Hmmm, ja też od tygodnia słońca nie widziałem ale pierwsze jest mimo wszystko za ciemne. Z całej wrzutki chyba jeleń najbardziej przypadł mi do gustu:)
Jedynka i czwórka, ale trochę do rozjaśnienia.
Pozdrawiam .AP.
Dwojka i czworka :-)
Dzieki wszystkim za odwiedziny i komenty , jeszcze cos wieczorkIem wrzuce :) Pzdr
Jak dla mnie czwórka. Pozdrawiam
czwórka niestety zepsuta niepotrzebnym szopowaniem. Wygląda fatalnie to sztuczne rozmycie.
Aaa, to z całym szacunkiem przepraszam.
Miałem ten obiektyw i w życiu nie widziałem, żeby tak rysował. Zwłaszcza te fragmenty, gdzie jest trawa. Wygląda jak ISO 3200 a nie 200. Może stąd mój błąd.
ok i znowu ja , tym razem bardziej pod ocene musza pojsc moje umiejetnosci w lr a nie kadrach itp, jak juz wczesniej napisalem w watku o lightroom wiekszosc fot chyba raczej szlak trafil przez niedoswietlenie :( ratowalem co moglem i o to efekty.
ps. dodam tylko ze sa to ruiny zamczycha jakiegos na dole angli , w szczerym polu , oswietlenie mielismy swoje ( akumulatory sam , softboxy parasolki lampy halogeny i tego typu zeczy ) kilka statywow , wiec cale budowle byly oswietlane tylko przez nas , ok wrzuce co wyszlo , mialo byc poszukiwanie dochow i strasznie a chyba wyszla kicha :(Załącznik 58252Załącznik 58253Załącznik 58254Załącznik 58255Załącznik 58256Załącznik 58257
fajnie wyszło podoba mi się 3 ,musiało być strasznie:)
dzieki chlopaki za ocene i zrozumnienie tematu, ja tam jeszcze wruce i mam juz plan jak i co zrobic lepiej, potrzebuje wiecej swiatla, i jak mowicie modela lub modelke , reszte owieje tajemnica jak i to miejsce jest owiane :0 poki co reszta fotek ,dzieki i pozdrawiam.Załącznik 58272Załącznik 58273Załącznik 58274Załącznik 58275Załącznik 58276Załącznik 58277Załącznik 58278
Judasz fajnie to wyszło, mrocznie i z dramatem. Zrób sobie dla porównania wersje czarno-białe, też powinny być ciekawe.
Pozdrowerki.:)
Czemuuuuuu!!!!! Co my Ci dobrego uczynili, żeś przestała masakrycznych spacerów po ruinach????
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry:
---------- Post dodany o 11:26 ---------- Poprzedni post był o 11:20 ----------
Dracul, Vlad Dracul!!! Kruca bomba! Dracula to samica Dracula:mrgreen: coś jak:
szefowa-samica szefa, sędzina-samica sędziego, moderatorka-samica ... ykm ... będzie!:mrgreen:
Aaa! I jeszcze takie:
Bardzo dobre, robi nastrój - strach się bać :)
dodałem jeszcze jeden
dziekuje za odwiedziny mojego watku , bo jakas pocucha tu wialo od jakiegos czasu :) sabor na ciebie jak zwykle mozna liczyc , dzieki za proby , podoba mi sie tylko kurde jakos nie lupie ps-oewj mgielki :) ale juz wiem gdzie kupic suchy lod :) to dopiero sie bedzie dzialo :) sam sie doczekac nie moge ... dzieki jeszcze raz za proby ocalenia fotek ,ps. chyba ostatnia tobie nie weszla .pzdr.
Bardzo mi się podoba to nocne błyskanie. A Saboorem się nie przejmuj, on już tak ma ;)
Załącznik 58357romku to nie bylo blyskanie :p , swiatlo ciagle :) czytaj ( taszczenie sie z softboxami i parasolkami i akumulatorami samochodowymi ) :)
sabor a co powiesz na taka wersje fotki o ktorej piszesz ?
OK, podoba mi się to nocne świecenie ;)
O! To jest takie, takie ... judaszowe - mocny kolor, tylko fiolet ... fiolet na nie. Prawa strona pięknie, jeszcze delikatnie Wyciągnij cienie po prawej i jest miodek(to nie profesor).
Dla mnie dwie tonacje: niebieskawa albo trupiozielona.
---------- Post dodany o 23:00 ---------- Poprzedni post był o 22:53 ----------
Idę spać, jutro jeszcze pooglądam te fotki i sobie pogrzebię bo są przefajne!
Świetne foto judasz.
Pozdrawiam.
Załącznik 58366dziekuje vitia1 , wiec to chyba bedzie max co moge z tego zrobic ,dzieki wszystkim za odwiedzanie ,pzdr.
Wiesz co ? chciałbym tam być i postraszyć troszkę :D
Ale musieliście mieć zabawę :)
Fajne to zamczysko, normalnie strach się bać. Foty mi się podobają, szczególnie wrzutka z mostkiem nad fosą.
pozdr
No to jeszcze takie i już wiecej nie morduję tego kadru:
kurde wyszlo lepiekj niz u mnie :) sabor baw sie czesciej moimi fotami , wtedy widze wiecej pomyslow i mozliwosci :0 plusika bym dal ale mi wyzsze sfery nie pozwalaja jeszcze :)
heh super :) pzdr. i wszystkiego naj w tym roku :)
janeczek pamietaj ze dobra dloga noga nigdy nie przeszkadza na focie :) pzdr.
Załącznik 58685Załącznik 58686aj ja tak dla rozluznienia watku :) fotki nie mojego autorstwa ale ze mna w roli glownej :) przedostatni wyskok na fotolowy z kolesiem :)