Myślisz ? - ja to wiem :grin:
No i nie pomyliłem się
Wersja do druku
Myślisz ? - ja to wiem :grin:
No i nie pomyliłem się
środkowe wymiata ! Mirka robota też świetna
Wszystkie uliczne fajnie uchwycone, a środkowe faktycznie podoba się najbardziej. :grin:
Jestem tez za środkowym !!!
Pozdrawiam :)
Inny nie będę- ŚRODEK ale reszta też super
Uliczne na wodzie .
Dzięki za odwiedziny .
Teraz ja :grin: . W poprzednią sobotę spotkałem się z epicure -m i "niezrzeszonym " kolegą na fotograficzne takie tam . A ,że akurat odbywał się "marsz " to temat sam się narzucił . Epicure wysoko podniósł poprzeczkę -mam nadzieję ,że doskoczę :grin:
Co do samego marszu to miałem wrażenie ,że było więcej policji niż pikietujących .
Warto było ruszyć cztery litery - fotografowanie razem ,rozmowa to daje pozytywnego kopa .
Świetna wrzuta Robert. 5 wymiata. I jak zwykle pięknie podane czerniobiele ;)
Poprzeczki na pewno nie strąciłeś ;)
A za 5 - Szacun (przez duże Sz)
Pozdr
Kapitalna seria. Reporterka cacy. Kadry bardzo na tak. A za piątkę - 5 :wink:
Wszystkie dają radę :) Najbardziej mi się podoba 4 i 5.
Moje oczy się cieszą gdy widzę Twoje zdjęcia - gratuluję.
Czy na 4 rozpoznaję Panią Marię - znaną poznańską biegaczkę ?:grin:
Tę samą co w galerii epicure ?
https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-55134
Tak ,żeby wątek nie umarł - z poprzedniego roku :grin:
Dobre, klasyczne kadry, ale pomału zaczyna cię zjadać rutyna. Widać powtarzalność :)
dobry reportaż
Widać u Ciebie smykałkę do tej kategorii zdjęć. Wydaje mi się, że to Twoja droga. Do przodu zatem Robercie .
2. i 4. najbardziej zainteresowało, zwłaszcza dialog kobiety z koniem :). Na 5 trochę brakuje mi tych tęczowych motywów.
Fajne te zdjęcia z ostatniej serii.
Ja trochę nie mam odwagi takiej żeby robić zdjęcia ludziom. Trochę się boję tak podchodzić z aparatem do ludzi i im fotki pstrykać. Hehehe :wink:
Zdjęcie 4 z kobietą przed policjantami dla mnie świetne.
Tak tylko jedno zdjęcie :grin:
Zajmij się tym ostatnio wrzuconym Robercie. Warto. Czekam na nie w galerii :wink:
Pozdrawiam.
Bardzo misie.
Max Mara - się bardzo :grin:
Czekam na wiosnę
Bo to z sentymentu za słońcem wrzuciłem
No wiem, wiem sam zaczynam mieć jakiś sentyment do Słońca, wiosny, lata :)
ona z lewej mocno fotogeniczna ; )
Z dzisiejszego kiermaszu .
Dzięki za odwiedziny :grin:
to pierwsze mi najbardziej odpowiada , niecodzienny kadr i zabawna sytuacja ,pozdr
Czekam na wiosnę kapitalne. Do galerii to będzie bardziej widoczne. Kiermaszowe: w pierwszym duża przeszkadzajka, drugie "normalne" a trzecie najbardziej jak dla mnie. Pozdrawiam:)
Fajna wrzuta :)
Zima nadal trzyma .
Naszło mnie na krajobrazy i wyprawę do lasu .
obróbka taka mocno przytłumiona aczkolwiek zgodna z krajobrazem na zdjęciach - najlepiej ze względu na koślawość drogi broni się pierwsze ; )
Bardzo podobają się te fotki zrobione na kiermaszu. Jak masz jeszcze jakieś to wrzuć. :mrgreen: