A tam zaraz krzycza :lol:
Bardzo fajnie zapodales Mirek, mnie takie kolorki o wiele bardziej odpowiadaja. Tak trzymaj.
Wersja do druku
A tam zaraz krzycza :lol:
Bardzo fajnie zapodales Mirek, mnie takie kolorki o wiele bardziej odpowiadaja. Tak trzymaj.
niech się wytłumaczę, nie ważne ze właśnie takie kolory widziałem :) mirek jest zajebiaszczo
Też chciałam zaproponować odmłodzenie cegiełek, ale Mirek był pierwszy. Żywsze - lepsze.
dziś taki próbne zdjęcia do menu ze ślimakami i małżami :)
Taztaz, fajną Ty masz tą nową pracę :wink: Od razu światła sobie poustawiasz pod zdjęcia :)
Na pierwszym GO minimalna, ale coś w nim jest. Podoba mi się. Drugie również przyjemne. Chyba przez te delikatne barwy tak mi się podobają.
Jolly grunt to się ustawić :)
i kolejne ślimakowe
Taz widze, ze dobrze ustawiony jestes :wink:
Podpisuje sie pod slowami Jolki co do pierwszej wrzutki, kolejna slimakowa jest ok tak jak jest.
następne ślimakowe myślę że będą jak szefom spodoba się pomysł :) będę focił takie do zjedzenia a nie po zjedzeniu mniam.
Czy konsumpcja będzie częścią zapłaty? Przewidujesz fotografowanie drinków? Są takimi wdzięcznymi obiektami - ta mnogość kolorów i blasków... :D
o tak drinki :) mnogość kolorów i kształtów szkła może spowodować zawrót głowy.
ładnie :) delikatnie i estetycznie :wink:
No to spożywamy dalej dziś polewamy z takiego oto baru
wczoraj bar dzisiaj szkło ze tak powiem poznaje teren :)
witajcie po przerwie. wrzucam fote z Łeby, wiem ze jest makabryczna jakościowo ale chyba inaczej się nie dało kto był ten wie. :) powiedzmy ze tak miało być jedna wielka plama.
Zaprawde powiadam Ci... 'barowe' foty bardzo dobre ;] Fajny nastrój, światło i kolory!
Kolejne barowe :) smacznego
Chcesz o tym porozmawiać :lol::wink::-P
Wieczorem łyknę kielicha miodóweczki, smaczek mi zrobiłeś :grin:
Beatko :) powiem tak sam tego nie wypiłem.
Skąd ja to znam :wink::lol:
Nie chcesz się podzielić :wink:
Taz, a ja myślałem że aparat zamieniłeś na latawiec ale jak widać starczyło też na dopalacze ;)
Taz, ta niebieska wodka w ogole nie ma kopa, kiepski z tego dopalacz :wink:
To przecież do wąchania jest, nie do picia.
łoł, dawno nie widziałem takiej ilości kamikadze :D - ostatnio to na studiach kilka lat temu ;)
Też jupi :D
No ja tego nie moge pić ( sam sobie ten zakaz wydałem ) Nie mogę na to również patrzeć, gdyż uruchamia to lawinę rozważań za i przeciw. Więc mimo, że sa to bardzo fajne fotki, opuszczam ten wątek narazie :)
Wątek umiera :) więc na dobicie coś dla zwolenników mrozów, padających baterii, odmrożonych palców i morza oczywista.